En guzeli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (11. sayfa)
-
-
Telefonunda parmak izi olan arkadaşlar, cihazın bootloader kilidi açık olup olmadığını kontrol edebilir misiniz? Benim cihazda kilit açık olarak geldi ve GENPA-EVOFONE garanti sorgulattığımda kilidi açık olan cihazlara GARANTİ SAĞLAMADIKLARINI söylediler. Cihaz açılırken ekranın üstünde açık kilit ibaresi varsa kilidi açık demektir.
-
Benim de yarın gelecek nasipse ve yukarıda yorum yapan arkadaş gibi, en ince noktasına kadar dikkat ederim. Senin ekran resminde farkettim, pil yüzdesi pil göstergesinin içinde. Bu özellik benim için önemli. İade ettiğim a52de bu özellik yoktu. Telefonun 2g 3g 4g özelliğini gösteren bölüm bile a52de hiç hoş değildi. Arayüzü için insanlar çok beğendik diyorlar ama ben hiç kullanışlı bulmadım. Ekran görüntüsü benim 5 yıllık telefonumda tek tuş ile alınırken, a52 iki tuşla alınıyor. İnşallah gtde tek tuşla alınabiliyordur.
Evet hep A52 ile kıyas yaptım çünkü çoğu kişi bu iki telefon arasında A52 tercih ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tuşa gerek yok. Ekrandan yukarıdan aşağı 3 parmakla alınabiliyor. Ya da yukarıdan denetim menüsünden alabilirsiniz.
A52 ile kıyaslanabilecek bir telefon değil bence işlemci bakımından
Bu gtnin çalarken titreşimini nasıl arttırabiliriz ayarlarda bulamadım
Bence de kıyaslanamaz. Kamera ve ekran olarak önde görülüyor ama bence atla deve değil. Bu telefonun ekranı amoled olsa, fiyatı da en az 5000 olurdu.
Zaten şu an 5000 TL oldu.
4399
Sarj suresini arttirma
digital reportXiaomi MIUI 12 telefonun pil ömrünü uzatma [Nasıl Yapılır] • Digital Reporthttps://digitalreport.com.tr/xiaomi-miui-12-telefonun-pil-omrunu-uzatma-nasil-yapilir-rehber-34918/amp/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Her zamanki şeyler. Karanlık moda alma zaten bizim telefonlar için geçerli değil Amoled olmadığı için.
Kapadım açtım öyle bir şey yazmıyor.
yeniden paketleme yapıyoarlar tabiki,bu bilinmedik birşey değil.
ürünlerin çoğu uluslararası kargo maliyetinden düşmek için zaten kutusuz geliyor, resmi distribitörleri kutuluyor.
iade vs olunca yeniden kutulayıp satıyorlar.
telefonunuzda parmak izi varsa kesinlikle daha önce açılmıştır.
-
ss ten anlaşılmaz dostum fakat bende bu telefonu alsammı diye düşündüm bence en eksi tarafı ekran parlaklığı sırf bu yüzden kararsız kaldım
-
Telefonu elime alınca ışığının yanmamasını istiyorum. Ne yapmam lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayarlar--kilit ekranı-- raise to wake(telefonu kaldırdıgında ekranın yanması) kapalı
-
Telefonda sensor sorunu yok.
Test icin asagidaki uygulamayi yukleyin
Telefonu yatay şekilde, bir yere koyun ve elinizi telefonun üst taraftalarında yavaşca sağa sola sallayın. Elinizi algılar ve sönsör devreye girerse;
ultrasonic sensör değildir.
Yine bu uygulama ile elinizi dik durumda tutun (Yanağınızmış gibi) Telefonu da dik durumda yaklaştırın ve öne doğru eğin. Sensör o zaman devreye giriyor, telefonu dik duruma getirdiğinizde devreden çıkıyorsa, ultrasonic sensördür
play.google.comProximity sensor test 2 - Google Play'de Uygulamalarhttps://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.borekbandell.Proximity_sensor_test&hl=tr&gl=US
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 30 Kasım 2021; 14:29:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben ekran parlaklığını fulleyen biri olmadığım için iphone da bile dışarıda ortaya getirip kullanıyordum yazın hariç. Şu anlık bu telefon ile dışarıda herhangi bir sorun yaşamadım. Yaza kadar daha var ama bakalım yazın o kavurucu sıcağı ve ışığı altında nasıl olacak :)
Telefonun üstünde takılı kelen cam filmi acayip toz çekiyor, cebe sok çıkar ekran bembeyaz 1 katman toz oluyor
önerebileceğiniz cam var mı?
-
Aynen öyle ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Ekran micro boyutta toz tanecikleriyle doluyor. Bir acayip ekran koruma jelatini.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X