Şimdi Ara

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.444
Cevap
14
Favori
84.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nano tech miş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

Arkadaşlar pil performansı nasıl? Bana beklediğimden düşük geldi performansı. Oyun falan oynamamama rağmen %50 de 4 saat ekran süresi...

Pili bitmeyen telefon falan yorumları yapılıyordu YouTube'a vs. Oyun oynasam demek 1 günü bile göremeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 30 Kasım 2021; 17:30:14 >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt

Mobil ile 4 saat bence normal, ama WiFi ise az.

• Ortalama ekran süresi. Bence güzel.

• Bir de şimdi baktım ekran süresi azalmış. Nasıl oluyor bu 😁

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

Evet bende de oldu son 24 saati alıyor olabilir

• Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

Ayarlardan düzenlenir muhtemelen. 24 saat ya da son pil dolumu sonrası diye ayrı kategoriler olabilir. Memnun musun telefondan,fotoğraf, ekran, hız, akıcılık tatmin etti mi seni kullandığın süre boyunca?

• Ekinoks-28 E kullanıcısına yanıt

Pil harici memnunum. Pilinin daha iyi gitmesini beklerdim ama sorun değil hızlı bir şekilde doluyor zaten. Ön kamerası hakkında şüphelerim vardı 16 MP diye fakat yapay zeka fotoyu çektikten sonra süper işliyor çok beğendim. Arka kamera fiyatına göre iyi bence. Xs Max kadar değil tabii ki ama idare eder. Arka kamerayı pek kullanmıyorum zaten. Instagram çok kullanıyorum o konuda sorun yaşayacagimi düşünüyordum fakat ilginç bir şekilde hem instadan çektiğim fotolar hem videolarda hiçbir bozulma olmadı. Hız ve akıcılık zaten çok iyi. Daha önce de Mi Note 10 Pro kullanmıştım. Onun kameraları bununkilerden daha iyi ve ekrandan parmak izi çok iyiydi. Bunda parmak izinin yanda olması güzel olmamis. Telefonu tutarken açılabiliyor farkında olmasanız ve başka parmak deyince titriyor falan beğenmedim yanda olmasını. Ama hızı süper hemen açıyor.

120 Hz olarak kullanıyorsan pil hızlı bitiyor olabilir. Parmak izinin yanda olması bence daha hoş. Ayrıca amoled olmadığı için ekran içinde olmuyor zaten. Gece fotoğrafı paylaşabilir misin müsait isen?

Edit: Mi note 10 pro kamerası ile gt kıyaslamak yanlış olur. Mi note 10 pro dxomark kamera puanı 121.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekinoks-28 -- 30 Kasım 2021; 21:55:16 >
  • Ekinoks-28 E kullanıcısına yanıt

Redmi Note 10 Pro nun da ekranı Amoled ama parmak izi sensörü ekran içinde değil. Yanda. 120 Hz açık ama adaptif değil mi zaten? Etkiliyordur mutlaka ama adaptif olduğu için sürekli 120 Hz olarak algılamıyor. Şu an değil ama yarın falan fotoğraf çekip örnekleri atarım.

Amoled olup parmak izi yanda veya arkada olabiliyor ama ıps olunca ekran içinde olmuyor malesef. Şimdiden teşekkürler 🙂

• Selamlar, bu telefon için lens koruması bulamıyorum. Gören duyan var mı?

• Arkadaşlar merhaba, bende bu telefonu alarak bu aileye katıldım,

1 Haftalık deneyimimi paylaşmak isterim, Öncelikle efsane telefon emektar Mİ6 dan bu telefona geçiş yaptım, ilk izlenimlerin şarj konusunda çok başarılı, çok aşırı telefon kullanmadığınız sürece 2 günü çıkaracağını gördüm, yazılım konusunda tamamen rezalet durumdalar, yani xiaomide tamam biliyoruz yazılımla ilgili sıkıntı varda yanımdaki arkadaşımda mi10t var menülerimiz aynı içindekiler farklı. mesela telefon ile görüşürken kayıt yapamıyorsun eğer varsada ben ayarlada bulamadım, Bildirimler ile ilgili sıkıntı var, yani yazılım konusunda sınıfta kalmış en azında benim gözümde, onun dışında telefon görüşme esnasında çok fazla sesi dışarı veriyor bu ciddi bir sorun, yani sesi kıstığındada bu sefer karşı tarafı duyamıyorsun,

onun dışında telefon akıcı görünüyor, ekranla ilgili bir sıkıntı var demişler bende böyle bir problem yaşamadım,

• oguz_ua O kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun hocam,dediginiz sorun var evet ama guncelleme ile cozulecek ne yazikki turkiye icin yazilim gec geliyor.Global romda hemen geliyor.

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Ben bunun düzeleceğini sanmıyorum Poco X3'te de vardı aynısı. Arkadaş 3MT ötede konuşuyor ben karşı tarafı net şekilde duyuyorum. Stereo hoparlör olayından kaynaklı. Galiba 2 hoparlör var bu yüzden ses aşırı yüksek. Görüşme için farklı 3ncü bir hoparlör kullanılmıyor olsa gerek.

• oguz_ua O kullanıcısına yanıt

Farklı bir launcher kullansak düzelmez mi yazılımsal sorunlar?

• Acikcasi cok teknik olarak bilgim yok ama yazilimsal sıkıntılar mutlaka zamanla rayına oturur diye düşünüyorum

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

yok hocam ben yazilimsal sorunlardan bahsettim,hoparlor konusunda haklisiniz.

• İyi akşamlar arkadaşlar. Eniştem yurtdışından Xioami poco x3 gt getirmiş. Ben ondan almayı düşünüyorum ama IMEI sorunu var. Biliyorum yasak ama bu cihaza IMEI atılıyor mu acaba?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.