< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (13. sayfa)
-
-
Hayır atılmıyor... Rsa koruması mevcut..quote:
Orijinalden alıntı: Sistem Bilgisayarİyi akşamlar arkadaşlar. Eniştem yurtdışından Xioami poco x3 gt getirmiş. Ben ondan almayı düşünüyorum ama IMEI sorunu var. Biliyorum yasak ama bu cihaza IMEI atılıyor mu acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen çok hızlı doluyor ama hızlı da bitiyor. :)
çift hat, mobil veri sürekli açık, senkronizasyon açık.
sabah 100, şimdi 62.
bence gayet iyi, incelemelerdede pilden çok iyi bahsediliyordu, sizin yazılımsal yada ayarlarda bir sorun olabilir.
Harika gerçekten.
Facebook gruplarında x3gt ve 11t için kayıt sorunu çözüldü diye haberler çıkmıştı bir sorup araştırın isterseniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim dün 27 saat sonrası pil %30 a indi ekran 4 saat 36 dk idi. Gün boyu wifi ye bağlı sürekli. Ben pil konusunda pek tatmin olmadım.
Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum ama donanımsal olabilir. Sizin 120 Hz açık mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 2 Aralık 2021; 9:55:0 >
-
6 senelik galaxy note 4 maceramın sonuna geldim ve aranıza katıldım arkadaşlar. X3 gt'yi de uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum. X3 proyla bunun arasında gelgit yaşadım biraz ama pronun fiyatları uçunca gt daha mantıklı oldu. Kafama takılan tek şey işlemciden de ötürü developer desteğinin fazla olmayacak olması. Onun dışında hastası olduk telefonun kaymak gibi maşallah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün de böyle mesela. %5 şarj gitmiş 1 saat ekran süresi. Bunun yanında mobil veri açık sürekli ve Bluetooth ile Mi Band 6 aldım ona bağlı :D Değişiyor sanırım kullanıma göre. Benim evde telefon çekmediği için sanırım şarjı çabuk tükeniyor bu Band 20 mevzusundan dolayı sanırım. Ben de anlamadım ama dışarıda olup mobil veri açık olunca; evde olup wifi açık olduğundan daha az batarya gidiyor.
-
120hz kullanıyorum ben, tüm ayarlarım pil tasarrufu olacak şekilde ayarlamaya gayret ediyorum. Daha bu telin arka plan uygulama çalışma hatası var, onu bi güncellemeyle düzeltsinler çok daha verimli olacağını düşünüyorum
Hocam yeni araştırdım. Evet imei değişebiliyormuş ama telefonu açıp anakarta müdahale etmeleri gerekiyor muş. 300tl istenildi. Lakin telefonun açılacak olmasından dolayı sıcak bakmadım
Pil tasarruflu şekilde nasıl ayarlıyorsunuz uygulamaları? Arka planda çalışma sorunu derken neyden bahsediyorsunuz?
Telefonum geçen hafta cuma günü elime ulaştı.Ama bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.
1-Band 20 sorun yaratır mı?(Çekmeme vs.)
2-Telefonu 4-5 sene kullanabilir miyim?
3-Kac sene güncelleme alır?
4-Guncelleme desteği kesildikten sonra kaç sene uygulamaların son sürümlerini indirebilirim
5-Telefonla ilgili önerdiğiniz yapmam gereken ayar vs var mı?
Onun dışında telefondan gayet memnunum.Şarji ve performansı konusunda bir sıkıntı yaşamadım.Bu fiyatlara gerçekten güzel bir cihaz.Zaten rakipleri orta segment değil amiral gemisi cihazlar.
yazılımsal olarak düzeltilmesi gereken 2 tespitim var.
1- Arka planda çalışmasın dediğin kapattığın uygulamaların kendiliğinden çalışması (ara sıra oluyor) manuel kapatıyorum.
2- yazı klavye imleci " I " nin, arka plan siyahken, ekranla beraber titremesi, yada florasan gibi yanıp sönmeside diyebiliriz.
Yeni telefon olduğu için güncellemelerle giderilecek sorunlar.
Bu 2 problemi internette aratırken aynı durumdan bahseden bi inceleme sitesi buldum,
Buyrun linki
https://websetnet.net/tr/poco-x3-gt-ilk-inceleme-turbo-g%C3%BCc%C3%BC/
Arkadaşlar telefonda always On Display özelliği var mı? Bir de ekranda sürekli bug oluşuyor ne yapmam lazım. Örneğin "kaydedildi" yazısı ekranda kalıyor.
AOD yok. Kaydedildi derken? Neyin kaydedildi yazısı? Ben öyle bir bug a rastlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 2 Aralık 2021; 21:50:58 >
Örneğin bir işlem yapınca ekranda olup olmadığını yazıyor ya. Kişi kaydettin diyelim kaydedildi yazısı bir süre ekranda kalıyor.
Resimdeki dosya açılamıyor yazısı gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekinoks-28 -- 2 Aralık 2021; 22:1:4 >
senin reçetini yazıyorum hocam bunu yap düzelir.
Ayarlar ı aç> ayarlarda üstte arama kısmı varya oraya
"süre" yaz, sonra bi çok ayar çıkacak aşağı doğru in, "işlem yapma süresi" diye bir ayar var, ona tıkla ve açılan seçeneklerden varsayılanı seç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 2 Aralık 2021; 22:59:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X