Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (15. sayfa)
-
-
Arkadaslar bilen birileri yardımcı olurmu acaba? Gt almak istiyorum ama band 20 yok oyuzden cekmez alma diyorlar bu band 20 olayı nedir? Her telefonda varmıdır? Hattım türk telekom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda, Epey de, Telegram da şöyle yazılmış.
Kot altı bina, kırsal kesim, merkeze uzak yerlerde problem çıkıyor.
Bir arkadaş da 3G ye alıp problemi çözüyoruz.
Bir başka arkadaş da otomatik yapıyoruz 4G (band 20) çekmeyince kendisi 3G ye geçiyor.
Anladım hocam , ozamn ilginç olmuş gidip tek carem var o da x3 pro almak galıba
Onunda kamerası bunun kadar iyi değil.
herkese selamlar, telefondan almaya karar verdim ama güncelleme konusu aklıma takıldı. telefonu aldığınızdan beri iyileştirme güncellemesi aldı mı hiç ve android 12, 13 alır mı sizce? daha önce poco kullanmadığım için yorum yapamadım.
-
Almadı daha güncelleme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5g destekli telefonda band 20 yok. Sıkıntı çıkarabilir de çıkarmayabilirde. X3 pro ile arasında fiyat farkı da kalmadı. En mantıklı seçim sizce ne? X3 gt nin kamerasının 64 olması, daha hızlı şarja falan sahip olması gibi avantajlarrı var.
Android 13'ü alacak dediler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar arkadaşımda MIUI 12.5.4 var Mı Note 10 ben kontrol ediyorum 12.5.2 en son gözüküyor. Bu telefon daha yeni neden guncelleme gelmedi ?
Kim dedi?Resmi bir kaynak mı?
Bir teknoloji kanalı Technopro Android 13'ü alacak demişti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Batarya için Mobil'den 5G öncelikli yerine 4.5G öncelikli yaparsanız baya katkısı oluyor. Bu arada sizin MIUI sürümünüz kaç?
-
Aldım sonunda hepsiburada dan siyah renk.
-
Arkadaslar turkiye romu icin guncelleme gec geliyor,globalde guncelleme daha hizlidir.12.5.2 suan turkiye icin
Bir şey soracağım. Bataryanın ful şarj olduğunu nasıl anlayacağız.
Bildirim ışığı yok , tam şarj olunca bir uyarı sesi çıkarıyor gibi geldi ilk gün ama artık çıkarmıyor (varsa ayarını kapadım herhalde).
Ful şarj bidirimi falan gibi bir şey var mı ? Kilit ekranında veya sesli..
-
dolunca almak lazim herhangi uyari yok zaten 30/40 dk doluyor.
-
Sol altta kare olan navigasyon tuşu basılı kalmış gibi, bende bazen bu durum oluyor. Sende de böyle bir sorun varmı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X