Teşekkürler kardeşim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekinoks-28 -- 3 Aralık 2021; 0:58:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (14. sayfa)
-
-
Tercih edilen ağ türü 5G öncelikli geliyor, 4.5G alırsanız belki pile bi faydası olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni aldım.
8 GB RAMle şimşek gibi, bana yeter. Mediatek işlemciye takmıyorum. Hiç ısınmıyor.
Ekran bana çok iyi geldi, demek amoled olsa delirecekmişim.
Kablosuz şarj da olsa benim için mükemmel olacaktı (arabada kablosuz şarj var ailede kimsenin telefonunda kablosuz şarj yok ) .
Pil iyi gidiyor benim kullanımımda 1,5 gün rahat, bazen 2. günü tamamladığı oluyor. 45-50 dk da da ful şarj olması süper.
Kamera daha iyi olabilirmiş.
-
İdeal şarj nasıl olmalı. Kaçta takılmalı ne zaman çıkarılmalıdır.
Arkadaşlar ben telefonun iyi çekmediği bir yerde görev yapıyorum. Hatta evin içinde cam önlerinde çekiyor genelde. Önceki telefonuma göre biraz daha çekim gücü iyi. Band 20 mevzusunu merak edenlere yardımcı olur diye yazıyor. Bir de konuşurken telefonun arka tarafından titreme oluyur mu sizde de?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sabah takıyorum %15-20 arasında şarja takıyorum %85-90 da çıkartıyorum
Band20 olayına bir netlik kazandırayım naçizane. Hattım artık Turkcell e taşındı. Vodafone da ki çekim ile kıyaslanamaz bile. 4.5 G interneti bile kullanamıyordum Vodafone da. 1080p video izlettirmiyordu. Ama Turkcell de daha az diş çekmesine rağmen ne konuşurken kapanma ne de internet kullanımında bir sorun ile karşılaşmadım. Operatörlerin kullandığı frekanslar önemli sizin anlayacağınız. Şuan gayet memnunum. Bilginize. Teşekkürler.
band 3 den yayın aldığın için doğal olarak hızın daha yüksek
vodafone band 20 Ve band 8 e kapsamaya odaklandığı için hız sorunu yaşaman doğal
kot altı olan yerlerde kapalı olan mekanlarda kırsalda ulak istasyonlarında sorun yaşarsın sadece
-
-
hocam sen teli iade et bence:)
İade edecek bir durum yok. Telefon bu ve kullanmaya devam ediyorum :) 4 bin TL ye bu kadar.
-
-
Kılıf önerisi yapacak varmı? Kendi kılıfı çok dandik
Arkadaşlar telefonu şarj ettikten sonra tahmini kaç saat kaldı yazıyor sizde ?
24 25 saat civarı diyor
Bende de öyle. Tamamdır. Teşekkür ederim.
Bende kılıf bakıyorum armor tarzda. Önceki telefonlarımda tecrübe ettiğim için birde çok düşüren bir insan olduğum için öyle birşey lazım. 50 lira civarı fibaks markasının kılıfları var. Ona benzer gider markalarda var ama illaki kenarlarından toz vs. Doluyor. Birde kalınlık epey bir miktar artıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X