< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (10. sayfa)
-
-
Telefon bugün yarın elime ulaşır nasipse. Örnek fotoları ben atarım bari 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. Benim de bugün geldi telefonum. Hepsiburada'dan almıştım satıcı da yine HB. Ama telefonu açtığımda parmak izleriyle dolu olduğunu gördüm. Zaten aşağıda fotoğrafları da mevcut. Sanki biri açmış ellemiş geri koymuş gibiydi. Ama testler yaptım telefonda bir sorun görmediğim için kullanmaya başladım. Birkaç da fotoğraf çektim. Hayırlı olur İnşallah :)
-
Hayırlı olsun kardeşim. Ben de hbden aldım muhtemelen bugün gelir. O parmak izleri içime kurt düşürdü ama inşallah sıkıntı olmaz 🙂Fotolar da gayet güzel görünüyor.
Teşekkürler. Umarım siz de memnun kalırsınız :) Çok rüzgarlı hava dış çekim yapacaktım yapamam sanırım ama yaptığım zaman fotoğrafları ekleyeceğim buraya.
-
İnşallah kardeşim. Allah razı olsun. Bizim gibi bu telefonu almak isteyip de tereddüt edenlere de bir nebze fikir oluşturur fotoğraflar.
Bu arada sürüm olarak 12.5.2 olarak geldi. Sizde sürüm ne?
-
12.5.5 bende
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
parmak izli çıkması ne demek hb bunu hep yapıyor içinde sim kartı unutulmuş cihazları bile çakıyor. kim bilir neden iade alındı
Pil testi yaptım %30'dan %100'e 35 dk'de şarj oldu.
-
Evet, ben de şaşırdım. Hem parmak izi var hem sanki 0 gibi jelatin paket etiket. İade mi değil mi anlayamadım. Test ettim ekran ses vs sorun yok, imei'sini de kontol ettim sorun yok. Ben de parmak izlerini silip kullanmaya başladım. Ama eğer iade cihazı verdiyse gerçekten ayıp bu kadar jelatin ve etiketine kadar sıfır diye yutturduysa..
İnşallah bir sorun çıkmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 29 Kasım 2021; 15:53:24 > -
özellikle burada paylaşanlar oldu hatta iade ürünleri yeniden paketliyorlar gibi. hatta sim kartı çıktığını anlatan kişiler vs.
Emin olmadan insanların içine kurt düşürmeyin bence. Hepsiburada müşteri hizmetleri ile görüşün isterseniz. Durumu söyleyin.
-
Bende hb aldım dün geldi cihaz. Bende de aynı durum vardı, telefon ilk kutudan çıktığında üstündeki koruma kılıfı buruşuk durumdaydı, cihazda bir sorun olmadığı için kullanıyorum şuan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İade edilen cihazları ne yapıyorlar diye hep düşünmüşümdür.
Piyasada resmen kaktırıyorlar.
Bir telefon almaya kalktım. Kutusuna baktım hasarlı gibiydi.
Uyuz olup telefon imei alıp merkezi aradım.
Telefon görüntüsü herşey fg 7. Merkez servis hayır o telefon fg 6 diyor.
Kimseye güvenim yok.
O yüzden görerek almayı seviyorum.
500 TL pahalı olur içime siner.
Usb bellek aldım bozuk çıktı.
Telefon aldım bozuk çıktı.
Büyük mağazadan bile ürün alıp orada açıyorsun bozuk, defolu, hasarlı çıkıyor.
Mağaza diyor ki git servise.
Lan yanında açtım telefonun arkasında kanal açılmış neyin servisi. Bunu bana seve seve değiştireceksin diye bağırınca ciddiye alıyorlar.
Cidden bıktım.
Bana böyle parmak izli telefon gelecek çıldırırım.
Yıllarca da sürse mahkemeye veririm.
Ben bana göreyi yazdım isteyen istediğini yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen
ben trendyoldan aldim ,satici yorum ve puanina gore hersey sifir ve kullanilmamis.Hepsiburada dan epeydir almadim.
İlk önce Media Markt.
Sonra Vatan.
Daha sonra Teknosa vs gezip bakacağım.
500 TL fark bile olsa bu mağazalar'da varsa alacağım.
Ürünü onlarla açıp test yapacağım.
Sorun çıkarsa anında değişim.
Ben Artık böyle yapıyorum.
Buralarda bulamazsam Amazon (30 gün koşulsuz iade).
Oda olmadı Hepsiburada Ocak ödemeli.
Biraz hakkını fazla arayan birisiyim. :)
Haklısınız kesinlikle. Ben de zaten telefonu öyle görünce sim kart bile takmadan ve arkasındaki imei yi sökmeden test ayarlarından tüm testlerini yaptım ve baktım ki parmak izinden başka bir sorun yok telefonda sim kart takıp kullanmaya başladım. Ama hem parmak izi olsaydı hem paketi kusurlu falan olsaydı direkt geri gönderirdim. Büyük ihtimal rengini beğenmemiş alan kişi geri iade etmiş gibi geldi. Yine de tabii ki bu telefonun sıfır gibi jelatinlenip etiket takılıp geri satılması hoş değil.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X