< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (8. sayfa)
-
-
Yani imei atılabilir demek
-
Merhabalar yaklaşık 1 aydır bende siyah 128 gb versiyonunu kullanıyorum 4.299 a almıştım bende herhangi bir sıkıntı çıkmadı çok şükür.
Daha önceki son 4 cihazlarım sırası ile: Xiomi Mi A2 Lite -> Xiomi Mİ A3 -> Redmi Note 9 Pro -> POCO X3 GT
Redmi Note 9 Pro dan geçme sebebim hafıza ve yeni teknolojiyi takip etmekti.
şimdilik tek sıkıntım parlaklık zaman içinde editleyeceğim...
-
Ben de HB’den indirimle sipariş verdim arkadaşlar. Malum iPhone’lara gelen zamlardan sonra Poco almaya karar verdim. Pazartesi gelecek, inşallah memnun kalırım ☺️🙏🏿
Not: Siyah renk 128 GB aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 26 Kasım 2021; 8:26:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamun Aleyküm arkadaşlar
Bugün ben de hepsiburada sitesinden sipariş verdim. İnşallah sıkıntısız gelir. Bundan önce a52 almıştım ve kasa problemi sebebiyle para iadesi aldım. Zor bir süreçti.
Panel arızası kronik mi bu telefonda? Artık sıkıntılı cihaz istemiyorum. Geçen ay A52 yüzünden 1 ay uğraştım iade alana kadar. Bugün de bu telefonu sipariş ettik bakalım.
Arkadaşlar bu telefon bayağı uygun görünüyor.
Tek sıkıntım band 20 olayı.
Ben emekliyim dağ, bayır geziyorum.
Merkezi yerlerde pek bulunmam.
Bir arkadaş da burada Vodafone sorun çıkarıyor desede insan şöyle düşünüyor.
Tamam ben Türktelekom ama ya arayacağım kişi Vodafone ise?
İşin özü bana sorun çıkarır mı bu telefon.
Şöyle bir tecrübem oldu. Ayarlardan Sim Karta girip erişim seçeneği seçebiliyorsunuz. 2G, 3G,4.5G gibi. Otomatikteyken 2-3 diş çeken yerde 2G seçerseniz sadece telefon ve mesaj işi için kullanırım derseniz full çekiyor ve hiç bir sıkıntı çıkmıyor.
Önceden dediğim gibi ben Turkcell başvurusu yaptım onu bekliyorum bakalım durum onda nasıl olacak. Fakat şu da bir gerçek 5G olayı ülkemizde yaygınlaştığında bu telefonda ileri teknoloji olarak 5G var. Bu da avantaj.
Son olarak karşıdakinin hat çekim olayı onu ilgilendiren birşey sizi etkilemez. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hic bir sorunu yok tek sorun fiyatlarin artmasi,telefon her yonu ile guzel sorunsuz guzel kullanilirsa 2.5/3 sene goturur,hatta daha fazla diyelim alan arkadaslarin kirilmaz camda almasini tavsiye kendi kirilmaz cami uyduruk,band 20 olayi hattiniz vodafone ise kirsal kesimde sorun yaratabilir onun harici sorun olmaz,telefon son model gozunuz hicbir telefonda kalmaz,dimensity 1100 var ve dimensity 1200 ile arasinda neredeyse fazla fark yok dusunun dimensity 1200 kullanan telefonlar 8/9 bin civari,snapdragon 870 ,888 islemcili pahali telefonlarda da sarj sorunu var.Suan icin bence alinabilecek en iyi telefondur.Beklenip belki redmi note 11 pro plus alinabilir ,ama bizim telefon emin olun ondan da iyi bilginize.
Çoğu telefon band20 kullandığı için vericilerin band20 kanalına çok yük biniyor, bu da bağlantı kalitesini yavaşlatıyor.
Telefonun band20 yerine vericilerin başka bandlarını kullanması telefonun bağlantı kalitesini arttırıyor.
Bu da bir başka görüş, doğruluğunu bilmiyorum ama mantıklı geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim. Bu telefonu çok araştırdım. Snapdragon 865 ile eşdeğer. Hız karşılaştırması olsun, kamera karşılaştırması olsun, gerçekten beğendim. Hatta en son hwp kanalında x3 gt ve mi 11 lite kıyaslanmıştı. Eray isimli arkadaş kamera konusunda eşit olduklarını söyleyince, aklımda hiç soru işareti kalmadı.
Artı özellikleri :
Vifi 6 ax,
Bluetooth 5.2,
5g,
Dolby hoparlör, ses kartı ve mikrofon,
Dimensity 1100 işlemcinin pil verimliliği,
Viktus ekran koruma,
Yapay zeka gücü,
Daha güncel bir telefon olması.
Çok sağolun.
Hb den 4230 a siparişi verdik
Hayirlisi olsun,sanirim hepsiburada saticisinin nin son stoklari,cunku stogu biten poco f3 5000 tl den 7000 tl ye cikti.Alacaklar icin son dusuk fiyatlar sanirim her an 4700 e cikabilir.
Eyvallah hocam, en çokta senin yorumlara güvenerek aldım. Xiaomi telefonlarda malum çokça kronik sorun oluyor.
Rahat olun,suana kadar sorun gormedim,1 aydir kullaniyorum.Tekrardan hayirli olsun.
Arkadaşlar, gtyi bugün kullanmaya başladım.
Kısaca şunlardan bahsetmek isterim
Ekran parlaklığı iyi otomatikte olunca çok kısıyor gibi geldi
Ufaktan bir not tuttum şarj olma süreleri konusunda sizlere onu paylaşacağım.
Google camera kullananlar memnun mu ve Google uygulamasını nasıl devre dışı bırakabilirim ?
Arkadaslar soyle bir tavsiyede bulunayim ayarlar ek ayarlardan bellek uzantisini kapatirsaniz( zaten hic bir ise yaramiyor) telefonun hizi bir tik daha artiyor sarji da biraz daha iyi gidiyor bilginize....
hocam youtube ve farklı sitelerde biraz baktım, çok az da olsa performansı arttırıyor demişler, kapatın daha hızlı çalışır yada kapatın diye öneren hiç görmedim içime şüphe düşürdünüz şimdi :) var mı bu konu hakkında bizi aydınlatacak bi site inceleme
Arkadaşlar biraz fotoğraf örneği paylaşır mısınız?
Gündüz, gece, bokeh vs örnekleri iyi olur. Eğer kullanan varsa Google kamera ve stok kamera ile aynı kareleri çekip paylaşırsa, biz de fikir sahibi oluruz. Benim telefon şuan yolda 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X