Şimdi Ara

.xml dosyası editleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar, topiği nereye açıcağımı bilemedim o yüzden teknik yardım bölümüne açıyorum.

.xml uzantılı bir dosyanın içeriğini değiştirmek istiyorum. dosya içerisinde , programın çalışıcağı klasör gösterilmiş ancak benim programı yüklediğim yer ile burdaki adres birbirini tutmamakta. bu adresi nasıl değiştirebilirim? veya değiştirebilecek bir arkadaşımız varsa dosyayı gönderebileceğim bi e-mail adresi gönderirse çok sevinirim..

şimdiden çok teşekkürler.

• up
  • konuyu hortlatmak gibi olmasın ama, benim de benzer bir problemim var. bir programın içinde library adres bilgisi olan xml dosyasını notepad veya çeşitli xml editörlerle açtım, içine bir klasör adresi ekleyip kaydet dediğimde erişim engellendi diyor. aynı xml dosyasını program dosyaları içindeki yerinden alıp masaüstüne kopyaladığımda orada istediğim gibi editleme yapabiliyorum.

fikri olan varsa şimdiden teşekkür ederim
  • Dreanweaver ile açıp Farklı Kaydet ile kaydetmeyi denedin mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • whitehazel kullanıcısına yanıt
    erişim engelledi diyorsa iki sebebi olabilir

-dosya sistem klasörleri içindedir, widows tarafıdan engelleniyodur : çözüm notpad yönetici olarak çalıştır.
    -dosya açık işlem görüyodur : onu kullanan açık program neyse kapatıp tekrar dene.
  • sanırım windows engelliyordu, yönetici olarak çalıştırsam da fayda vermedi. bende dosyayı başka bir yerde editleyip sistem içindeki yerine yönetici olarak kopyaladım sorun çözüldü
    teşekkürler yardımlar için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    assets uzantılı dosya açma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.