yok bende halen problem devam ediyor servise gidecek maalesef
bende aynı sorun oldu hallettim. açma kapama ve ses açma tuşuna 5-6 saniye basın tabletin üstünde kırmızı ışık yanıp sönecektir daha sonra tableti şarja takın. olmazssa hem açma kapama hem ses açma ses kısma tuşlarına aynı anda 5-6 saniye basın tabletin üstünde kırmızı ışık yanıp sönecektir daha sonra tableti şarja takın. 10 daika şarj etsin açılır
quote:
Orijinalden alıntı: pasanger
bende aynı sorun oldu hallettim. açma kapama ve ses açma tuşuna 5-6 saniye basın tabletin üstünde kırmızı ışık yanıp sönecektir daha sonra tableti şarja takın. olmazssa hem açma kapama hem ses açma ses kısma tuşlarına aynı anda 5-6 saniye basın tabletin üstünde kırmızı ışık yanıp sönecektir daha sonra tableti şarja takın. 10 daika şarj etsin açılır
Tşkler ancak resetleme dedikleri power tuşu+ ses açma veya kapama veya her ikisi olan kombinasyonları.sarjda sarj takmadan önce veya sonra her kombinasyonu denedim ancak ne ışık yandı ne şarj oldu servise gönderdim parça değişecekmiş...
quote:
Orijinalden alıntı: pasanger
Tşkler ancak resetleme dedikleri power tuşu+ ses açma veya kapama veya her ikisi olan kombinasyonları.sarjda sarj takmadan önce veya sonra her kombinasyonu denedim ancak ne ışık yandı ne şarj oldu servise gönderdim parça değişecekmiş...
aynı sorun bende var 3 kez teleservice denilen berbat firmaya gönderdim 3 undede parça değişti dediler hiçbirşey yapmadan geri gönderdiler üstelik topm 4 ay falan serviste bekledi alet şimdi tüketici mahkemesine gidicem bu mobiltel denilen firmayı şikayete.Siz siz olun bu ithalatçının hiçbir ürününü almayın. Adamların umrunda bile değilsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme