Şimdi Ara

XP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MAKINE İKİ WİNDOWS ACTI BEN BU SORUNU NASIL HALLEDERİM

• nasıl yani iki windows açtı.
  • istemediğin windows un bulunduğu sürücüye format çek.veya kökten çek hem bilgisayarın temizlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erselteks -- 19 Ocak 2005, 21:41:07 >
  • Başlatırken boot menüye ulaş, ordan olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erselteks

istemediğin windows un bulunduğu sürücüye format çek.veya kökten çek hem bilgisayarın temizlenir.

• offffff of sallamayın ya adamında kafasını karıstırmayın
    bilgisayarımın özelliklerine gir gelişmiş>başlangıç ve kurtarma seçenekleri>ayarları> üst menüden ikinciyi kaldırıcaksın.

bu problem genelde xpyi silmeden ustune yuklersen yada format atarken disk maneger kullanırsan oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: avenger2010

MAKINE İKİ WİNDOWS ACTI BEN BU SORUNU NASIL HALLEDERİM

harbi seninki büyük sorunmuş .. biz bitanesiyle başa çıkamıyoz sende iki windows açılıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA DİSKE XP KURULUMU
    6 yıl önce açıldı
    Ultimate BOOT CD!...
    19 yıl önce açıldı
    Nedir (Windows XP Embedded)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: icg

Başlatırken boot menüye ulaş, ordan olur.

+1....
  • saol kardeş

quote:

Orjinalden alıntı: habdullah

offffff of sallamayın ya adamında kafasını karıstırmayın
    bilgisayarımın özelliklerine gir gelişmiş>başlangıç ve kurtarma seçenekleri>ayarları> üst menüden ikinciyi kaldırıcaksın.

bu problem genelde xpyi silmeden ustune yuklersen yada format atarken disk maneger kullanırsan oluyor

• ben onu arkadaşşın makinesinde denedim sadece şu olabiliyo hangisiyle açmak istiyorsan onu seçiyon ve zamanlamayıda yapıyosun açılışta gösteriyo 1 sn ondan sonra devam ama onuda göstermeyecek format atamıyoz sürücü dolu
    quote:

Orjinalden alıntı: habdullah

offffff of sallamayın ya adamında kafasını karıstırmayın

• Başlat > Çalıştır > C:\boot.ini --> Enter

Notepad ile açılan Boot.ini dosyasından [operating systems] altındaki

"multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect"

iki tane göreceksiniz satırın bir tanesini silip dosyayı kaydetmeniz probleminizi çözecektir.
    Örnek: Genel olarak Tek işletim sistemi (WinXp Pro) kurulu Boot.ini Dosyası içeriği aşağıdaki gibidir.

[boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 21 Ocak 2005, 5:37:57 >
  • ne güzel işte
  • DENETİM MASASI - SİSTEM - GELİŞMİŞ - BAŞLANGIÇ VE KURTARMA - AYARLAR - SİSTEM BAŞLANGICI ...
  • tesekkürler şimdi denedim sorun hallolmuş
    quote:

Orjinalden alıntı: NonS

Başlat > Çalıştır > C:\boot.ini --> Enter

Notepad ile açılan Boot.ini dosyasından [operating systems] altındaki

"multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect"

iki tane göreceksiniz satırın bir tanesini silip dosyayı kaydetmeniz probleminizi çözecektir.
    Örnek: Genel olarak Tek işletim sistemi (WinXp Pro) kurulu Boot.ini Dosyası içeriği aşağıdaki gibidir.

[boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.