merhaba arkadaşlar windows xp işletim sistemim.. windows açılışta hata veriyordu bu sitede bir arkadaşın dediğini yaptım (hata veren dosyayı tarattım baslat /çalıştır regist bölümünde arkadaşın dediği gibi dosyayı tarattım ve buldugu dosyaların hepsini sildim :( ) pc şimdi açılmıyor...masa üstü ögeleri gelmiyor pc tam açılıyor kişisel ayarlarınız yükleniyor diyo sonra oturum kapanıyor...cözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirm... f8 tuşuna bastıgımda güvenli mod açılmıyor ve bios açılıyor...çözüm bulamadım nette size danışayım dedim..şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için
Arkadasım büyük olasılık sistem dosyalarındanda silmişsin eger sistem geri yükleme yapamıyorsan ... Format ile işi cözebilirsin tabi önce güzenli kipte acmayı ve yaptıklarını geri almayı dene ... yada baska bir kulanıcı adıyla gir bilgisayarına yeni bir oturum oluştur. bunlar umarım yardımcı olur sana
İyi Formalar.
hepsini denedim olmadı dediğiniz gibi sistem dosyası silinmiş format atıyorum şimdi teşekkür ederim ilginiz için
windows oturum açılışında crtl+alt+delete yapıp yeni göreve tıklayın oraya explorer geçici olarak size çözüm sağlıyabilir tabi explorer komutunu kabul ederse
explorer komutunu kabul etmiyordu nasıl bi dosya silinmişse anlamadım format attım düzeldi çok şükür saolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme