Şimdi Ara

XP açılırken siyah ekranda kitleniyor formatsız çözüm arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Öncelikle sorunumdan behsedeyim sonra önemini aksedeyim. arada bir mavi ekran çıkıyor restart attığımda düzeliyordu bilgisayarım. yalnız dün öğlen bilgisayarımı kapattım akşam tekrar açtığımda windows yüklemesini filan hepsini geçti hoş geldiniz yazdı sonra dondu orda ilk defa geldi başıma. reset attım yine ama bu seferde anakartımın loogosundan sonra windows logosu gelmeden altta dolan ince beyaz bi çubuk var onun başlarında donup kalıyor. araştırdım herkes farklı bir şey söylüyor ama xp cd sini taksam bile o kilitlendiği yer dışında başka bir şey olmuyor. anakartım msi platinium p45. format attıktan sonra çalışması açıkçası bir işime yaramaz çöpe atmış gibi olurum çünkü ben fotoğrafçıyım ve fotoğraflarımdan bazıları masaüstündeydi. onları kurtarmam gerekiyor. bir seferlik açılsada olur sonra değiştirmem gereken şey olursa değiştirebilirim sorun değil bilgilerimi alabileyim yeter. yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

• yardım edebilecek kimse yokmu? ne yapmam konusunda bir fikire ihtiyacım var. bilgisayarcıya götürsem dosyalarımı kurtarmak için tonlarca para istiyecek belki ufak bir sorun yüzünden.
  • Xp cdsini takıp cd den başlattıktan sonra biçimlendirmeyip ve xp kurmadan onarı tıklatınca verilerinin
    kaybolmadığını duydum ! Ama ne kadar doğru veya yanlış bilemiyorum.İstersen recovery programları var onlarla verilerini kurtarabilirsin,burdan bakabilirsin ;

http://www.bildirgec.org/yazi/en-iyi-10-ucretsiz-veri
  • teşekkür ederim ilgin için fakat hiç bir işlem yaptırmıyor bana. xp cd sini taksam bile aynı şey geliyor başıma recovery programlarının nasıl kullanılcağını bilmiyorum ama pc açılmadan kurtarabilirmiyim emin değilim? yinede araştıracağım linki teşekkür ederim tekrardan
  • güvenlik kipinde çalıştırmayı denedinizmi
  • muhtemelen HDD yada Ram sorun var makine mavi ekrana düşüyorsa bu Ram olduğunu gösterir ama başlangıcta kitleniyor dersen HDD derim birtane Hirens Boot indir içinde bulunan ramtest ile ramleri tara derim.
  • ERD COMMANDER isimli bir kurtarma cd si var, bunu edinin...
    windows kurar gibi bunu takıp bilgisayarı başlatın...
    cd den çalışan bir windows açılacak,3-4 dakika falan sürer, bekleyin...
    açıldıktan sonra...
    START----SYSTEM TOOLS----SYSTEM FILE REPAIR yolunu izleyerek...
    hasar gören sistem dosyalarının onarımını başlatın...
    operasyon bittiğinde cd yi çıkarınca windows'unuz normal çalışabilir...

ayrıca kurtaramasa bile windows gezgini ile masaüstünüze ulaşmanızı sağlayacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 4 Ağustos 2010; 8:35:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harddisk'teki bilgiler Çok önemliyse Harddiskini Söküp başka bir bilgisayara tak ve yedeklerini al.Daha Sonra Bas formatı.En Sağlıklısı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.