Şimdi Ara

XP Açılışta Kitlenme Ltfn Acil Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 haftadır Kafayı yememek için uğraşıyorum ama sanırım yemek üzereyim..Windowsum Açılışta Kitleniyor..Ve 4 değişik xp cdsinden 4 kere format attım bilgisayara ama nafile ... Sorun Şöyle..Formatı atıyorum giriyorum oyunlarımı vs kuruyorum(Silkroad Online) oynuyorum windowsu kapatıp açtıgımda Hoşgeldiniz yazısında 15-20 sn bekledikten sonra Arka plan resmimle ben başbaşa kalıyoruz.ne başlat menusu açılıyor nede simgeler gorunuyor...Ve Boyle oldugu zaman windowsu Güvenli Kipte Başlattıp en soın yüklemeye geri aldıgımda çalışıyor.Ancak o yüklemeyi bi daha yapsamda yapmasamda bir dahaki resetimde yine Hoşgeldinizde bekleme ve arka plan resmiyle bakışmalar =) 15 dk bekliyim dedim tık yok açıulmıyor.

Ve Olay burda bomba olay şudurki şu an o kitli bilgisayardan bu yazıları yazıyorum.Çünkü Windows gorev yoneticisi çalışıyor ve ordan yeni gorev vererek iexploreri açtım ve acil olarak yardımlarınızı bekliyorum ÇÖZÜM nedir..?

not = araştırdım ama sanırım bana uygun cevabı bulamadım bi kaç denemede bulundum msconfig felan hikaye kaldı..

• yeni görev olarak explorer.exe yazmayı deneyin
  • +1907
    quote:

Orjinalden alıntı: zebani_44

yeni görev olarak explorer.exe yazmayı deneyin
  • Yok olmuyor denedim hatta girip birde windows klasoru içinde açmayı denedim.Ek olarak ekliyim bilgisayarı kapatırken ( bu kitlenmiş hali ile ) explorer.exe gorev sonlandırılıyor diye bir yazı geliyor.Ama 4 kere format attım hep aynı sorun olamaz bi yerde bi yalnış var ama nerede....

Edit(Ekleme):Windows geri alınca düzeliyor olay ama birşey yüklemeden biraz oyun oynayıp reset attıgımda yine olay aynı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratty -- 27 Ocak 2007; 16:46:21 >
  • 4 kere format attım demişsin.Formattan sorna yüklediğin programlarda bir sorun olabilir.1 Format daha at bakalım.Sadece driverları yükle.Program falan yükleme.Aynı sorun çıkarsa sorunu başka yerde arayacağız
  • Formattan sonra aynı şeyi yapıyorsa donanımsaldır. RAMleriniz sağlamsa slotlarını temizleyin, bir de yerlerini değiştirerek deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.