Açılırken her şey normal bir şekilde açılıyor daha sonra hemen renkler birbirine giriyor ve pc donuyor ne yapabilirim bir fikri olan var mı ?
ekran kartı ile alakalı ısınma veya başka bir sorun olabilir başka bir ekran kartı ile deneme imkanınız varsa deneyin tabi dizüstü değilse .
Muhtemelen ekran kartı çok ısınıyor o sebebiyetle pc de donuyor
Onboard ekran kartınız var ise onu denediniz mi?
arkadasım ekran kartın sıkıntılı sanırm bu arızayı görmiştim ekran kartı fırınlama diye bişey var hiç denemedim işe yarıyormus onu dene bence ekran kartı fırınlama videoları var internette izle istersen
quote:
Orijinalden alıntı: esmeliyim64
arkadasım ekran kartın sıkıntılı sanırm bu arızayı görmiştim ekran kartı fırınlama diye bişey var hiç denemedim işe yarıyormus onu dene bence ekran kartı fırınlama videoları var internette izle istersen
Ekran kartı fırınlamak diye birşey yoktur ekran kartına eşit miktar da ısı vermek vardır ki bu da PCB üzerinde ki lehimler birbirini tutsun diye. Bunu ısı tabancası ile de yapabilirsin ama ehli değilsen yapılmayacak birşeydir.!
esmeliyim64 Sorun çok büyük ihitmalle ekran kartında, yenile ya da onboard kullan.
valla mı diyon tamam bizde eşit miktarda ısı vermek deriz bundan sonra çok yardımcı oldun sağol
quote:
valla mı diyon tamam bizde eşit miktarda ısı vermek deriz bundan sonra çok yardımcı oldun sağol
Bilmeyene birşey öğretmek görevimiz, dostum sen hayatında hiç denemediğin yada denemeye cesaret edemiyeceğin birşeyi neden başkasına tavsiye ediyorsun. Teknik insanların yapabileceği şeyler bunlar.
ben onu sök yap demedim sadece bi çözüm gösterdm izlediğim bi videoda sorun buydu hem cesaret edemediğimi nerden cıkardın bnm böyle bi sıkıntım olamadı hem sen hayatında sadece deneyip baktıgın seyleri mi konusuyon sadece bırak Allah aşkına muhalefetlik ypmaya gerek yok hem öle bi konusuyosun ki sanki yardım etmeye calısmakla suç işlemisiz gibi tmm bilgin benden fazla olabilir ama bence kimseyide küçümseme
quote:
ben onu sök yap demedim sadece bi çözüm gösterdm izlediğim bi videoda sorun buydu hem cesaret edemediğimi nerden cıkardın bnm böyle bi sıkıntım olamadı hem sen hayatında sadece deneyip baktıgın seyleri mi konusuyon sadece bırak Allah aşkına muhalefetlik ypmaya gerek yok hem öle bi konusuyosun ki sanki yardım etmeye calısmakla suç işlemisiz gibi tmm bilgin benden fazla olabilir ama bence kimseyide küçümseme
Yanlışsın dostum seni küçümsemedim, bak kendin söylüyorsun sadece izlemişsin. Tam olarak ne reaksiyonlar çıkacak ortaya bir fikrin yok. Senden daha fazla birşey bildiğimi de iddaa etmedim, niyetim seni kırmakta değildi, sadece doğru yönlendirmeye çalışalım. evet ben tavsiyelerimi kendim denediğim şeyler için veriyorum denemediğim bilmediğim birşeyi başkasına önermem. Kırdıysamda özür dilerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme