Bildirim
XP cd ve driver cdleri olmayan bilgisayara format
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yakın arkadaşlarınızdan veya internet cafelerde xp cd si satılıyor 5-10 ytL bişey.bir güzel formatını at.daha sonra Cpu-Z programını indir bize gerekli bilgileri ver oradan anakart modelini.biz sana yardımcı olalım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orh@n -- 24 Eylül 2008; 11:50:00 > -
Zaten sözkonusu dizüstü bilgisayar ise her driver ı tek tek araştırmana gerek yok, ürünün sitesine gir modeline göre driverlerı seç ve indir, bu kadar. -
diz üstü bilgisayarlarda genelde bilgisayarın içinde xp kurmak için program koyuyorlar b.sayarın içine bence önce bir bakın. -
sana çok iyi bir fikir vereyim cdler yok ise sende demekki daha önce denememiş olma olasılıgın yuksek bilgisaayacıya götur temiz bir format atsın... -
arkadaşlar teşekkür ederim önerileriniz için -
Arkadaşlar selam tekrardan. bilgisayarıma format atmak için cd yi taktım, f9 ile windows kur menüğsüne geldim, cd den ön yükleme yapmak için herhangi bir tuşa basın dedi ve bastım sonra kur dosyaları yüklemeye başlıyor mesajı altında bir kaç dakka bekledim acak kur bilgisayarınıza takılı hiçbir sabit disk bulamadı diyor ve kurdan çkıyor ne oldu ki şimdi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X