Masaüstünde ve Klasörler içinde(Görev yöneticisinden "explorer.exe" ile girerek) hiçbir klasör açılmıyor...Çift tıklıyorum ancak klasör şeffaflaşıyor ve girmiyor... Klasöre sağ tıkladığımdada "Aç vb. gelmiyor" resimlerdeki gibi
Görev yöneticisinden "explorer.exe" ile "Bilgisayarım"a girincede içindeki "Yerel Disk C vb." klasörlere girerkende simge değiştirici geliyor...Resimdeki gibi...
ancak Bilgisayar'ıma girince "Klasörler" seçeneğinden gidebiliyorum istediğim yere...
http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açın. Alıntı:@golevez33
işlem bitince kendisi res attı zaten ama gene olmuyor....
Çalıştır a regsvr32 /i shell32.dll yazıp ok deyince düzelmesi gerek. not:xp için. vista da nasıl olur bilmiyorum.
Bir de bunu dene:
Başlat->Çalıştır->Regedit->Tamam HKEY_CLASSES_ROOT\ Directory\ shell buraya gelinir, şimdi sağ taraftaki Default değeri "none" değilse "none" yapılır (tırnaklar yok) Aynı işlem HKEY_CLASSES_ROOT\ Drive\ shell için de yapılır,default değeri "none" değilse "none" yapılır. Ayrıca; HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell 'e gelinir,sağ taraftaki default değeri "open" değilse "open" yapılır.
aynı sorunu bende yaşıyorum en alttaki çözümü denedim ama işe yaramadı yardımcı olabilirmisiniz
(explorer.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.) böyle bir hata veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: CyhnChn
Masaüstünde ve Klasörler içinde(Görev yöneticisinden "explorer.exe" ile girerek) hiçbir klasör açılmıyor...Çift tıklıyorum ancak klasör şeffaflaşıyor ve girmiyor... Klasöre sağ tıkladığımdada "Aç vb. gelmiyor" resimlerdeki gibi
Görev yöneticisinden "explorer.exe" ile "Bilgisayarım"a girincede içindeki "Yerel Disk C vb." klasörlere girerkende simge değiştirici geliyor...Resimdeki gibi...
ancak Bilgisayar'ıma girince "Klasörler" seçeneğinden gidebiliyorum istediğim yere...
Format at kurtul
"Naykimayki" arkadaşa katılıyorum.Format at kurtul xp sp3 format cd yoksa verebilirim hızlı indirme linkini msdn sürüm(değişiklik yapılmamış ekleme çıkarma yok)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme