Şimdi Ara

XP de kasmayan oyun win 7 de kasıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xp yüklü sistemimde gtx 275 ile tüm oyunları full ayarda oynuyordum.Mw2 de 70 üstü falan fps alıyordum genelde.Pc çöktü bende win 7 ultimate yükledim Black ops yükledim inanılmaz kasıyordu en düşük ayarlarda 10 fps alıyordum.Önce oyundan zannettim başkalarınada oluyormuş çünkü.Sonra mw2 yi yükledim bir gün sorunsuz oynadım mw2 yi şimdi ondan da 20 fps alıyorum.Bunun sebebi ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALOCOUST -- 27 Kasım 2010; 9:20:59 >

• dh canlanın biraz sabah yazdım hala cevap yok Direct x güncellemesi falan diyorlar fikri olan yok mu?
  • ekran kartı driver ile alakalı olabilir son güncel driveri indirdinmi
    ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enyz

ekran kartı driver ile alakalı olabilir son güncel driveri indirdinmi
    ?

Katılıyorum büyük ihtimal ekran kartı sürücüsünden kaynaklanıyor. Web sitesinden en son sürümü indirip tekrar deneyin derim. Win 7 ile genelde karşılaşılan bir sorun.
  • GTX 260 ve Windows 7 x64 kullanıyorum. MW2 ve Black ops da 60 FPS ( Vsync açık) alıyorum . Stabil ve düşmüyor. 262.99 sürücüsünü kullanıyorum. 263.00 ve 260.xx sürücülerinde 2d hızına düşme hatası var. Saat hızları 3d modunda iken birden 2d hızına düşüyor. Problemin bundan kaynaklı olabilir.
  • ekran kartını güncelleştir. directx 9 versiyonun son sürümünü yükle. antivirüs programın varsa devre dısı bırak. smart rami yükle
  • Kesinlikle win7 ile alakalı. win7,winxp'den yavaş. Aynı sorunları ben de yaşadım yapacak birşey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • win 7 nin xp den yavaş olduğuna katılmıyorum..

Donanımınızı paylaşırmısınız.

Saygılar.
  • win7 winxp den en azından %25-%30 oranında daha yavaş.

aynı makine üzerinde birçok makinede her ikisini de kurdum.kesinlikle win7 daha yavaş.ama win7 nin vistadan üstün ve rahat kullanıma sahip olduğu kesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrn

win 7 nin xp den yavaş olduğuna katılmıyorum..

Donanımınızı paylaşırmısınız.

Saygılar.

Katılmalısınız.. Çift Çekirdekli AMD 5400+, 2 GB ram ve 8600 GT ekran kartıyla çalıştırdığım tüm oyunlarda (2 ayrı diskte xp ve win7 kurulu) windows 7 kesinlikle daha yavaş çalıştırıyor oyunları.. Göz var nizam var kardeşim :)
  • ekran kartı asus hd 4650 1 gb, işlemci 4 çekirdek amd, ram 4 gb ve evet xp de rahat oynanan oyunlar win7 de kasıyor. Battlefield 3 ü oynayabilmek için xp yi kaldırıp win7 kurdum, oyunu yükledim ve low da bile oynanmıyor. Hadi diyelim oyun yüksek özellik istiyor e peki diğer eski oyunlar neden kasıyor? sorun win7 nin directx 11 ile çalışması ve ekran kartının directx 10.1 i desteklemesi olabilirmi acaba? bilgisayar temizlendi, son sürücüler yüklendi/güncellendi, net framework, directx, java, flash herşey güncellendi ama sorun çözülmedi. Format atayım desem bu kadar özenerek kurduğum sistem ve oyunlar eğer format işe yaramazsa boşa gidecek ki formatlık bi durum olduğunu sanmıyorum. Bu arkadaşımın bilgisayarı, kendi bilgisayarımda sadece ekran kartı değişik ve hd 5770, tüm oyunlar ultra ayarda hiç kasmadan çalışıyor. Yeni bir ekran kartı almasını önersem ve o kadar masraf sonunda sonuç değişmezse vede meğer sorun başka bişeydense yazık olur. Çözemedim ben neden böyle olduğunu. Önerilerinizi ben ve benim gibi bu sorunu yaşayanlar adına bekliyorum. teşekkürler...

• İmzandaki sistemse, 2gb ram ile win7de kasması gayet normal bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.