Şimdi Ara

XP'de Tv KArtı Sürücüsü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski (win98) yüklü pc den aldığım BT878 Khf çipsetli tv kartını win xp de bir türlü çalıştıramadım. Ne yazık ki kartın üstünde ne marka olduğunu anlamaya ayrayacak hiçbir yazı etiket vs. yok. (Ancak TPI8PSB01P diye bi sayı var) .Netten arayınca (doğru olduğunu sandığım) driver ları buldum ve yükledim. Ama tv seyretmek için gereken programı bir türlü tutturamadım. Aver Tv nin bir-iki farklı sürümünü 8bt878 için) indirip yükledim ama hep hata alıyorum. Sonuçta daha tv kartını çalıştıramadım. Bi çözüm önerisi olan?

• eğer doğru sürücü buldum ve arabirim programım yok diyorsan more tv adlı programcığı kur..
  • Öneri için saol More Tv ile görüntüyü alabiliyorum ama bi sorun daha var. Şu an ses alamıyorum. tv kartının arkasındaki Audio Left ve Audio Right çıkışlarına uygun kabloyu taktım ve kablonun diğer ucundaki jackı ses kartının line-in girişine taktım. Gerekli ses ayarlarını da yaptım ama ses yok. kablolar sağlam, henüz yeni aldığım 5+1 ses sisteminden çıkardığım için onlarda sorun olmadığından eminim. Test etmek için jackı ses kartı yerine doğrudan bi speakera bağladım yine ses yok. Sence sorun neden kaynaklanıyo olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalker2040 -- 28 Eylül 2005, 16:16:45 >
  • tv kartından speakerlara direkt ses verme, tv kartından ses kartına ara kablo gireceksin ses kartından da speaker lara ses gidecek.
  • Zaten o şekilde denedim fakat olmadı. Test etmek için direkt speakera bağlantı yaptım ki ondan da bişey çıkmadı. Yani hala ses sorunu var. Başka bi öneri?
  • ses denetiminden ve more tv ses ayarlarından kontrol edebilirsin.
  • EVET ARKADAŞIM MORE TV AÇ AYARLAR VE TV KART AYARLARINI SEÇ VE AŞAĞIDA TV KART BÖLÜMÜNDEN DENEME YANILMA YOLUYLA SEÇ KAYDET VE SESİ BULANA KADAR DEVAM ET..BİRİ MUHAKAK UYAR ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.programmerkezi.com/download.asp?id=1696

buradaki driver ı indir ve kur.Sorunun %99.9 çözülecektir...
  • Az önce ses denetimlerinden ve 5+1 den son sesi açınca çok kısık da olsa ses almayı başardım. Anlaşılan ya Tv kartının ses çıkışlarında donanımsal bi sorundan ötürü ses seviyesinde kayıp var ya da yanlış kablo kullanıyorum.. Yarın sakin kafayla bi daha deniycem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.