Şimdi Ara

Xp Format Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim sorunum formatla ilgili :
    Benim bilgisayarım baya eski masaüstü windows xp professional servise pack 3 , nvidia ana kart var. Ve sistem özelliklerinde ' Türkçe Sata Uyumlu ' yazıyor. Hdd sata yani. İnternetten araştırdığım kadarıyla sata uyumlu hard diskler format sırasında sorun yaratıyormuş.Bu sorun masaüstü pcimde oluşur mu?(çünkü netteki bilgilerde notbooklardan bahsediyorlar) Ben sizden yardım istiyorum.. Ne yapmalıyım ? Xp cd kullanmadan internetten bulabilir miyim ? Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel Angel X -- 18 Eylül 2014; 18:22:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rebel Angel X

Merhaba arkadaşlar, benim sorunum formatla ilgili :
    Benim bilgisayarım baya eski masaüstü windows xp professional servise pack 3 , nvidia ana kart var. Ve sistem özelliklerinde ' Türkçe Sata Uyumlu ' yazıyor. Hdd sata yani. İnternetten araştırdığım kadarıyla sata uyumlu hard diskler format sırasında sorun yaratıyormuş.Bu sorun masaüstü pcimde oluşur mu?(çünkü netteki bilgilerde notbooklardan bahsediyorlar) Ben sizden yardım istiyorum.. Ne yapmalıyım ? Xp cd kullanmadan internetten bulabilir miyim ? Teşekkürler..

Merhaba kardeş.
    Araştırma yaptığın yer neresi bilmiyorum ama sata HDDler sorun çıkarmaz tabi HDDn eski değilse.
    Bilgisayarın özelliklerine göre değişiklik gösterebilir format atman ama SATA ile sorun çıkacağını sanmıyorum çünki bağlantı ile alakalı birşeydir SATA
    Eski sistemlerde kullanılan IDE olur zaten yeni sistemler SATA olarak gelir, IDE olanların bağlantı ucu büyük olur, SATA ise küçük olur.
    NETTE YAZILANLARIN, DOĞRU BİLDİKLERİMİZİN TERSİ OLUR ZATEN GENELDE

• Bir sorun çıkarmaz diyorsunuz yani.. Teşekkürler. Peki xp cdim yokken format atabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel Angel X -- 18 Eylül 2014; 20:05:43 >
  • Rebel Angel X R kullanıcısına yanıt
    WindowsXP CD 'si veya yükleme imaj dosyası olmadan nasıl format atıp kurulum yapmayı düşünüyorsunuz ? :)

Eğer harddiskiniz SATA ise anakartınızda kullanılan chipsete ait AHCI/RAID sürücülerini nLite programı ile WindowsXP işletim sistemi CD 'si içerisine entegre etmelisiniz.

Veyahut internet üzerinden araştırma yaparak halihazırda SATA sürücüleri entegre edilmiş temiz, sağlam WindowsXP işletim sistemini indirebilir, CD 'ye yazdırabilirsiniz.
  • Ankara kizilaydaki bayileri gezecegim, şifre kart bulursam süper olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba laptop format yardım?
    12 yıl önce açıldı
    arkadaşlar yardım xp mi vistamı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.