Şimdi Ara

Xp ile Vista Ağ kurulumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim ana bilgisayarım xp pro kurulu laptop umda vista var ben bunlara nasıl ağı tanıtabilirim bir türlü yapamadım vista da yeniyim biri açıklayabilirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hizligenc -- 27 Ağustos 2007; 1:08:11 >

• arkadaşlar yardım edin nolur ?
  • bendede 2 tane pc var birinde xp bundada vista var ethernetler arasında çektim kabloyu birde ağ kurulumunu net olan pcden yaptım net paylaşımı filan onları ayarlıyorsun zaten sadece başka bişey yok.
  • ben dosya paylaşımını becerdim int yi beceremedim. Nasıl olacak yardım edin pls vista cok karısık .
  • ben de tam tersi, wirless ile interneti becerdim ama dosya paylaşamıyorum.
    sen nasıl dosya paylaştırabildin?
  • bu iş için en çok uğraşn bendeim. Sonuç Vistanın desteklediği IP6v prtokolu sayesinde xp ile ağ kurarken sorun yaşıyoruz. Buradan Bill Gates ve ekibinin ne kadar zeki insanlar olduğunu anlamak hiç de zor değil

Benim yüksek başarımda. Vistadan xp yi görüyor ve dosya çekebiliyordum. Xp den ise vistayı sadece görmek ile yetiniyordum. bu kadar.

artık yetti linuxa temelli geçeceğim. sadece oyun oyanmak için makinede xp burunduracağım.

• vistada ağ bağlaşım merkezine girip ağ bulma mı neydi bi sürü alt alta seçenek var en üsttekini aç ve parola korumasını kapat aynı yerin altından ozm vista ile ağ işi bitmiş olur sıra xp ye geldi ev veya küçük işyeri için ağ kurde önüne 3 seçenek gelcek diğeri seç ordan sora en üstteki kısmı seç sora 2 pcyide başan başlat pc tamamen kullnıma hazır olduğunda biraz bekle ağtanımlaması için.

Ben bu yontemle hiç koblo kullanmadan xp laptopum ve vista pcmi bağladım 2 sindede internet ve dosya bağlaşımı var

Dikkat!: pcleri wireless ile birbirine bağlamayacaksın 2 pcde sadece modeme bağlı olacak
  • paşam senin dediklerinin hepsini zamanında yapmıştım ben ama yinde çözememiştim. o yüzden pc de çift işletim sistemi kullanyorum

amam inşallah arakdaşta işe yarar
  • Bakın kablonet kullanıcısıyım.1. olarak Modemimde bi olay var vista olan pcme usb ile bagladım modemi öbür xp olanada ethernetle xp olanda 2 ethernet var vista olanda tek sonra araya kablo çektim ethernetlerle ağ kurdum oldu dosya paylaşımı yapılabiliyor.
    2. olarak hiç net takmadım sadece ethernetle denedim gene oldu
    3. aralarında ağ olmadan ethernet ağı yani birine usb birine ethernetle modemden bağladım gene ağ oldu fakat biraz daha yavaş şekilde aktarım oluyor öyle yapınca en hızlısı ethernetler arası kurunca oldu
    2 ayrı ip olarak görüyor birine usb birine ethernetle baglayınca aynı anda rapidden dosya indirebiliyorum iki ayrı pcden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruncic3k -- 29 Ağustos 2007; 13:48:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.