Şimdi Ara

xp internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar xp ye geçtikten sonra internetim 98 göre çok yavaş bütün ayarları çektim yine olmadı yardım edin.Modem zoom ext 2949 xp home ed[|)]

• Dostum Sorununu tam oLarak çözmemiz için net biLgi wermen Lazım bize .. XP eLbette 98 e göre daha hızLı bir browsere sahip we daha dayanıkLı ama beLkide senin sisteminde kuruLu bazı programLar (ağır programLar) oLabiLir yada internet expLorer Le iLgiLi bir ekLenti yükLediysen beLki bir uyumsuzLuk oLmuş oLabiLir ..

SewgiLerimLe !! ..
  • xp yi kurduktan sonra hiç bir program vb yüklemedim modemi kurdum internet ayarlarını yaptım bağlandım ama sayfalar çok yavaş geliyor makinada xp nin kendi proglarından başka hiçbir şey yok o yüz den bir türlü xp ye ısınamadım
  • Sorun modemin driver ından olabilir bendede aynı oldu AZTECH V90 USB modemim vardı 98 de gayet iyi calısıyodu ama xp kurunca yavaslamalar ve hattan kopmalar basladı maximum 3kb la download yapıyodu xp driver larını sorunsuz yukledim gene aynı sonunda eski modemim creative DI5655 e geri dondum xp driverı kendi otomatik acılısda yukledi ve sorunsuz super calısıyor.Eger dogru suruculer yuklenirse xp gercekten her yonden 98 den daha hızlı ve daha kararlı calısıyor.yaklasık 1 seneden beri xp kullanıyorum bir kere bile mavi ekran veya herhangi bir sorun yasamadım.

Love you XP
  • valla bende anlamdım win98 e gectigimde nette hiç bir sorun olmuyor ama xp de gercekten ozellikle multiplayer oyun oyanrken ping ucuk bir hal alıyor sanırım guvenlik önlemleri sıkı oldugu için olabilir
  • bu arada bence ie için yeni bi sayfa açması çok uzun zaman alıyo beyler? nedendir sizce?
  • ram
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.