Arkadaslar sorunum biraz acaip ama halletmek için hiçbir çare bulamadım yardımınıza ihtiyacim var.Sorunumu anlatayım İlk olarak harddiskimde 1 tane Xp yüklüydü fkat birkaç hata yüzünden aynı bolume 1 xp daha kuruldu.Bir önceki Xp sisteminideki bilgilere ulasamıyorum.2. yüklenen Xp nin Document and Setting bolumunden bir onceki kullanıcının dosyasına tıkladıgımda Hta verip Erişim engellendi diyor.Güvenli modda,Komut istemiyle her türlü denedim genede o bilgilere ulasamadım.Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz.Herangi bi çözüm yolu veya Hdd deki bilgilere ulasan bi program bileniniz varmı.Çok çeresizim.
iki işletim sistemi aynı bölümde çalışmaz hatalar devam edecektir çok önemli data varsa yedek al ve baştan format çek ve tek bi program kur
Ntfs dosya sistemi nedeniyle erişimin yasak.O dosyaların sahibi önceki xp nin kullanıcılarıydı.Recovery programlarıyla dosyalarına erişip, kopyalayabilirsin.
İki XP birbirinden farklı mıdır ki?
Böyle bir hata veriyorsa geri kurtarma proğramlarıyla yedek al.. İkisini de sil bitane XP kur?
ama buveriyi kurtarmaz arkadaşım
Aynı şeyi ben de yaşadım.Farklı windows yüklediğinde, eski windowsun dosyaları o kullanıcıya ait kalır ve erişim engellenir.Recovery programıyla kurtarabilirsin.Yer ve zaman darlığı nedeniyle eski windowstaki 50 Gb lık veriden 25'ini kurtarabilmiştim.
Frozenmetal saol da ben bu PC Inspector File Recovery programını yukledim fakat C:/'den Document and Setting e geldigimde eski kullanıcı dosyam gozukmuor.Ben mi kullanamıyorum anladım.Bide bi acaiplik var normal Document and Setting e girip eski kullanıcıma baktıgımda dosya boyutu 0 MB gözüküor yedegi bile alınamaz heralde.
Soruma yardımcı olan üm arkadaslara teşşekur ediorum. Heralde o dosyalara ulasamıcam ben :(