Şimdi Ara

Xp işletim sistemi hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sorunum biraz acaip ama halletmek için hiçbir çare bulamadım yardımınıza ihtiyacim var.Sorunumu anlatayım İlk olarak harddiskimde 1 tane Xp yüklüydü fkat birkaç hata yüzünden aynı bolume 1 xp daha kuruldu.Bir önceki Xp sisteminideki bilgilere ulasamıyorum.2. yüklenen Xp nin Document and Setting bolumunden bir onceki kullanıcının dosyasına tıkladıgımda Hta verip Erişim engellendi diyor.Güvenli modda,Komut istemiyle her türlü denedim genede o bilgilere ulasamadım.Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz.Herangi bi çözüm yolu veya Hdd deki bilgilere ulasan bi program bileniniz varmı.Çok çeresizim.

• iki işletim sistemi aynı bölümde çalışmaz hatalar devam edecektir çok önemli
    data varsa yedek al ve baştan format çek ve tek bi program kur
  • Ntfs dosya sistemi nedeniyle erişimin yasak.O dosyaların sahibi önceki xp nin kullanıcılarıydı.Recovery programlarıyla dosyalarına erişip, kopyalayabilirsin.
  • İki XP birbirinden farklı mıdır ki?

Böyle bir hata veriyorsa geri kurtarma proğramlarıyla yedek al..
    İkisini de sil bitane XP kur?
  • ama buveriyi kurtarmaz arkadaşım
  • Aynı şeyi ben de yaşadım.Farklı windows yüklediğinde, eski windowsun dosyaları o kullanıcıya ait kalır ve erişim engellenir.Recovery programıyla kurtarabilirsin.Yer ve zaman darlığı nedeniyle eski windowstaki 50 Gb lık veriden 25'ini kurtarabilmiştim.
  • Frozenmetal saol da ben bu PC Inspector File Recovery programını yukledim fakat C:/'den Document and Setting e geldigimde eski kullanıcı dosyam gozukmuor.Ben mi kullanamıyorum anladım.Bide bi acaiplik var normal Document and Setting e girip eski kullanıcıma baktıgımda dosya boyutu 0 MB gözüküor yedegi bile alınamaz heralde.

Soruma yardımcı olan üm arkadaslara teşşekur ediorum. Heralde o dosyalara ulasamıcam ben :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alllaaaaah tama arkadaslar olduu yedekleme ile yaptım.Herkese binlerce tesekkurler.Çok saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.