Şimdi Ara

[b]Xp kapanmıyor. herseyi yaptım lütfen yardım.[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar AMD 3200 athlon işlemci, 512 ram, 80 hd, 256 16x ekran kartı, gigabyte GA-K8NMF anakart bir bilgisayarım var . yeni kurdum. bilgisayarı yeniden başlat diyorum sorunsuz yeniden başlıyor. ama kapat dedigimde kapanmıyor. bi sure bekliyor ve ondan sonra mouse donuyor. anakarttan suphelendim forumdan okudugum kadarı ile . anakartı garantiye gonderdim sorun olmadığını söylediler. gelince xpy iyeniden kurdum. hic bir donanımı yuklemedim yine aynı sekilde. yardımlarınızı bekliyorum. forumda da bulamadım care.

• tek sorun kapanmama sorunumu?
    ram i değiştir.
  • rami degistirdim olmadı ne yazık ki.. tek sorun kapanmaması
  • Anakartın BIOS tan Power management ayarlarını kontrol et bence. Bu sorun windows kaynaklıda yapabiliyor bazen. Güç yönetiminden hazırda bekletmeyi etkinleştir. BIOS update yapabilirsin. Buda sorununu çözebilir.
  • devilcom anakartı garanyiye gonderdim sorn olmadıgın soylediler. sence bunları onlar yapmamışlar mıdır? bence orda kapanıyorsa baska bir sorun var ama onu bulamadım. ekran kartını değiştirmedim hic. ondan olabilir mi acaba?
  • neyse artık yarın halletmeye çalışırım. sorunu buldugumda burdan size de yazarım.
  • bildiğim kadarıyla arka planda çalışan uygulamaların fazla olmasından dolayı pc kapanmıyor programları sonlandıramadığı için kullanmadığın servisleri ve başlangıç öğelerini devre dışı bırakarak sorunu halledebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • psu değiştir dene
  • 1.Güç yönetiminden hazırda bekletmeyi etkinleştir olmazsa tekrar gir buraya yeniden kaldır işaret bidaha dene. kesin sorun burda

2.bundan da olmazsa ve tamire gittiyse bord psu yu değişdir kesin hallolcak
  • arkadaslar sorunu bir sure once hallettim. buraya yazamadim simdi yaziyorum. sorun cpu dan kaynaklanıyormus. işlemciyi degistirdim sorun kalmadı. emanet bi amd 3200 ile denedim bilgisayar kendini kapattı. sonra diger işlemciyi garantiye gonderdim. işlemciden dolayı böyle bir sorun oldugunu bilmiyordum. öğrenmiş oldum. sizinde bilginiz olsun.. sagolun cvplar icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.