Şimdi Ara

xp kullanıcı parolası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows xp işletim sistemini kullanıyorum ve xp kullanıcı hesaplarından xp parola oluşturdum şu an xp ye verdiğim şifreyi hatırlamıyorum acaba tek çare format çekip yeniden yüklemek mi yok sa şifreyi başka bir yerde bulabilirmiyim yada şifeyi kırabilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum teş

• orda şifreyi hatırlatıcı soru cıkması lzm onu da mı unuttun yoksa?
  • o da yok acaba başka ne yapabiliriz
  • kulağa hoş gelmiyor ama format ve de unutkanlığına bir çözüm
  • bi tane gnopixx cd si edin biyerden bu cd üzerinde çalışan bir işletis sistemi acıldıgı zaman sistem içinden profilleri silersinn aç kapa pc yi win profil uyumsuz hatası verir ama cılırr yani şifreli profili bu linux tabanlı sistemden silersin sora tkrar profil oluşturursun artık....her şeyin bi çözümü vardır
  • bilg. gk de başlat. admin sekmesine gel. sonra win aç. başlat-ayarlar-denetim masası-kullanıcı hesapları-şifreyi tekrar yaz.

eğer admin şifre koymamışsa ctrl+alt+del(2 defa) bas açılan yerde kullanıcı adına administrator yaz. pc açıldıktan sonra kullanıcı hesabı bölümünden şifreli kullanıcı şifresini iptal et.
  • bence abisi bilgisayara şifre koymus kardeşi de onu çözmeye calısıyo bırakın yardım etmeyin(ŞAKA ŞAKA..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freak_oe -- 27 Aralık 2005 11:02:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak ne yapabilirsin. Eğer Xp ye verdiğin şifre tek kullanıcıya ait değilse (standartta Xp Sp2 Administrator oturumundan direk başlar) yani Administrator e şifre vermediysen, bilgisayarı tekrar başlat ve bios ekranı geçtikten sonra "F8" tuşuna basıp çek sürekli bir ekran açılacak o ekrandan "Güvenli Mod" u seçerek o şekilde başlat Windowsunu ve eğer Güvenli Mod dan başladığında şifre sormaz ve direk Masaüstüne düşerse denetim masasından kaldır şifreyi ve tekrar başlat şifre sormayacaktır. Fakat aksi olur Güvenli Mod dan açtığında tekrar şifre sorarsa format atacaksın ve bu da sana iyi bir ders olacak ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: angora_s

bilg. gk de başlat. admin sekmesine gel. sonra win aç. başlat-ayarlar-denetim masası-kullanıcı hesapları-şifreyi tekrar yaz.

eğer admin şifre koymamışsa ctrl+alt+del(2 defa) bas açılan yerde kullanıcı adına administrator yaz. pc açıldıktan sonra kullanıcı hesabı bölümünden şifreli kullanıcı şifresini iptal et.

+1

quote:

dejavuu
    bi tane gnopixx cd si edin biyerden bu cd üzerinde çalışan bir işletis sistemi acıldıgı zaman sistem içinden profilleri silersinn aç kapa pc yi win profil uyumsuz hatası verir ama cılırr yani şifreli profili bu linux tabanlı sistemden silersin sora tkrar profil oluşturursun artık....her şeyin bi çözümü vardır

+2

• quote:

Orjinalden alıntı: freak_oe

bence abisi bilgisayara şifre koymus kardeşi de onu çözmeye calısıyo bırakın yardım etmeyin(ŞAKA ŞAKA..)

Arkadaşım forumun amacı yardımcı olmak değilmi? Bu arada angora_s ve ToTeM arkadaşlara da teşekkür ederim. Ben de bilmiyordum. Bir kenara not olarak alacağım...

• administrator a şifre koymadıysan güvenli kipte açıp administrator la girip silebilirsin şifreyi. bunu biri benim kardeşimede öğretmiş kimse o bittirdim kendisini :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: UcAN the teKMe

administrator a şifre koymadıysan güvenli kipte açıp administrator la girip silebilirsin şifreyi. bunu biri benim kardeşimede öğretmiş kimse o bittirdim kendisini :P

bios pilini sök tak demediğine şükret
  • hepinizi çok teşekkür ediyorum sizin yardımınızla parolayı değiştirdim şimdi nasıl yaptığımı anlatıyorum
    bilgisayarı güvenli modda açtım açtıktan administrator da bilgisayarı açtım denetim masasından kullanıcı hesaplarından parolayı değiştir dedim eski şifreyi sormadı yeni şifreyi yazdım oldu
    hepinize yeniden çok teşekkür ediyorum
  • aynı cevabı 3-4 kişi vermiş. Arkadaşlar yukarıdaki cevapları okumuyo musunuz allah aşkına?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.