Şimdi Ara

xp kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni üyeyim.bilgisayar işlerinde acemiyim.xp kuramıyorum

• Sorun nedir biraz açıklayıcı olabilirsen belki yardımcı olabiliriz...
  • sorunum bilgisayarımda vista yüklü ve ben bu siteden çift işletim sistemi kurma hakkında konular okudum ve kurmaya karar verdim.xp için cd ve harddisk bölümü hazırladım.xp kur dosyaları kopyalıyor ve bilgisayar restart atınca dvd den önyükleme yapmak için tıklayın dediği yere geliyor ve öylece kalıyor .değişik cd ler denedim ama olmadı maalesef...
  • koskoca sitede yokmu yardım eden birisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zfrytkn

sorunum bilgisayarımda vista yüklü ve ben bu siteden çift işletim sistemi kurma hakkında konular okudum ve kurmaya karar verdim.xp için cd ve harddisk bölümü hazırladım.xp kur dosyaları kopyalıyor ve bilgisayar restart atınca dvd den önyükleme yapmak için tıklayın dediği yere geliyor ve öylece kalıyor .değişik cd ler denedim ama olmadı maalesef...

Dediğin yerde donup kalıyormu?

Eğer öyleyse bendede olmuştu bi ara öyle bir sorun oraya gelince donup kalıyordur xp yüklerken HDD yi yeniden bölümlendirdim düzeldi
  • öyle yaptım.yüklüyor reset atınca xp ekranı kesinlikle gelmiyo...amacım çift işletim sistemi kurmak.ayrıca cevabınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zfrytkn -- 1 Ağustos 2010; 21:51:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xp sp3 Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.