Şimdi Ara

Windows Xp Sp1, Sp2, Sp3?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce her şey dahil- hız vs dahil olarak windows xp'nin hangi Sp'si daha iyi?

• SP3'te bazı gereksiz dengesizlikler var. Nedenini anlamış değilim. O nedenle SP2 tercih edebilirsin.
  • Çünkü ben format attım pc ye cd de gömülü sp1 vardı, sp3 yükledim şuan o yüklü. Pc'im acayip yavaşladı bir arkadaşda üstünden yüklersen yavaşlama olur direk cd ye gömülü olması lazım fln dedi de. Şimdi ne yüklesem şaşırdım
  • xp sp2 iyi dir
  • SP3'lu CD'den kurulum.
  • Sp2 mi sp3 mi? Sp3 de direk üstüne yüklersen yavaşlama olur fln diye duydum ama, Şuan ben sp2'yi kurdum. yoksa sp3'ümü yükliyim tekrar?
  • SP3 sadece güncellemlelerden ibarettir yavaşlama söz konusu değildir entegre edilmiş bir sp3 xp çok stabil çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NETCAD win7 64bit BULUNDU :D
    14 yıl önce açıldı
    Win Xp Kurulum hatası
    12 yıl önce açıldı
    Win 7 sp1-sp2-sp3 farklar nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigmucit34

SP3 sadece güncellemlelerden ibarettir yavaşlama söz konusu değildir entegre edilmiş bir sp3 xp çok stabil çalışıyor.

Peki Sp3 'lü cd den kurulummu yoksa internetten indirip pc den kurullummu? İkisi de aynı mı?
  • İkiside aynı şey, bir fark yok.

SP3 varken, 2'yi kullanmak ne kadar mantıklıdır? Tabiki sp3.
  • sp3...
  • Şimdi şaşırdım 2 yimi yüklesem 3 ümü? oyunlarda veya driver sorunları fln çok olmuyor dimi sp3 de? (5-6 senedir xp kullanıyorum peh...) ben hep sp3 kullandım, son günler herşeyde hata vermeye başladıda sp2 de olurmu acaba bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

Şimdi şaşırdım 2 yimi yüklesem 3 ümü? oyunlarda veya driver sorunları fln çok olmuyor dimi sp3 de? (5-6 senedir xp kullanıyorum peh...) ben hep sp3 kullandım, son günler herşeyde hata vermeye başladıda sp2 de olurmu acaba bunlar?

Hurafe hocam bunlar. :)

Tesadüftür karşılaştığın durum. Çok detaya girmek istemiyorum aslında ama, windowsun daha doğrusu windows programlarının sp2'deki çalışma şekilleri ile sp3teki çalışma şekillerinde ufak bir fark var gibi. Yani dikkatini çekerim, sp3'ü sonradan kurduysan hiç...

Sistem açıldığında programlar için genel bir ayar yapıyor. Bunun dışında bazı programlar (bkz. Messenger) açılış sırasında sp3 için ek bir patch kuruyor kendi kendine.. ve öyle çalışıyor. Sen eğer bu sıralarda bir hata yaptı isen.. iptal etme gibi falan olabilir..

Ama sana tavsiyem sp3 entegreli bir cd edinip sıfırdan kurulum yapman. Olmadı sp2 li kurup üzerine kurabilirsin. O da olur..
    Velhasıl kelam ilk çıktığından bu yana ben.. ve sistemini kurduğum birçok kişi bir sorun yaşamadı.

• Bende sp3 entegreli bir cd yok, kendim yapabilirmiyim? yoksa dışardan fln mı almam lazım?
  • Tabi yapabilirsin. İhtiyacın olan,

- Windows XP
    - Service Pack 3

Ardından NLite ile entegre edeceksin. Basit birşey, Google'de aratırsan bir sürü sonuç bulabilirsin.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

Tabi yapabilirsin. İhtiyacın olan,

- Windows XP
    - Service Pack 3

Ardından NLite ile entegre edeceksin. Basit birşey, Google'de aratırsan bir sürü sonuç bulabilirsin.
    Kolay gelsin.

Tamam arkadaş sağol Şimdi deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Tabi yapabilirsin. İhtiyacın olan,

- Windows XP
    - Service Pack 3

Kolay gelsin.

Tamam arkadaş sağol Şimdi deneyeceğim

dostum bence entegre işi ile uğraşma..

en sağlıklısı tabii microsoft un sp3 lü xp si..

çok rahat bulabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 26 Temmuz 2009; 21:30:57 >

• En sağlıklısı derken MS'nin piyasaya sürdüğünden bir farkı olmayacak kendi yaptığının. Kaldı ki öyle ahım şahım bir işlem değil yapılması gereken tek olay windows içeriğini ve sp3 exe dosyasını programa göstermek...

Gerisini o hallediyor zaten. Bence sp3'lü bir xp indirmekten çok daha basit. :)
  • quote:

En sağlıklısı derken MS'nin piyasaya sürdüğünden bir farkı olmayacak kendi yaptığının. Kaldı ki öyle ahım şahım bir işlem değil yapılması gereken tek olay windows içeriğini ve sp3 exe dosyasını programa göstermek...

Gerisini o hallediyor zaten. Bence sp3'lü bir xp indirmekten çok daha basit. :)

Bende düzgün microsoft xp olsa. 2 cd var ikisindede 1 tane bozuk dosya var. O yüzden microsoft xp sp3 türkçe orjinali yüklüyorum.
  • SP 3 tabiki pc hizlansın istiyorsan bu programı indir kur sonra çalıştır.

http://www.mydefrag.com/Downloads/Download.php?File=MyDefrag-v4.1.1.exe

Ayrıca Dual Core bir işlemcin varsa dual core yamasınıda yüklersen iyi olur. Yamanın ismi şöyle...

WindowsXP-KB896256-v4-x86-TRK

Yükledikten sonrada şunları yapmak gerekiyor...

"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager" başlığına gelin.

Bu başlık içinde yeni bir anahtar oluşturacağız.

Sağ tıklayın, çıkan menüde Yeni>Anahtar komutu ile »Throttle« isminde bir anahtar oluşturun.

Bu anahtara girin ve yine sağ tıklayın.

Bu sefer Yeni>DWORD Değeri kısmına girin ve "PerfEnablePackageIdle" isminde bir girdi oluşturun.

Sonra bu girdinin üzerine çift tıklayıp değerini "1" yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 27 Temmuz 2009; 22:09:03 >

• XP pro SP3 olan bir cd den kurulum yaptım ve hiçbir sıkıntı olmadı. Ama sonradan sp2 üstüne sp3 yapınca birtakım sıkıntılar çıkabiliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.