Şimdi Ara

Win Xp Kurulum hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çizik bi tane windows xp cdsi vardı programla içindekileri kopyaladım boş cd ye attım arkadaşın pc ye format atarken dosya eksik çıktı hata verdi daha düzeltemedim kurulumu iptal ede bilirmiyiz yada onarabilirmiyiz bios ayarlarında sorunyok acilen cevap lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mete_fb

Çizik bi tane windows xp cdsi vardı programla içindekileri kopyaladım boş cd ye attım arkadaşın pc ye format atarken dosya eksik çıktı hata verdi daha düzeltemedim kurulumu iptal ede bilirmiyiz yada onarabilirmiyiz bios ayarlarında sorunyok acilen cevap lazım.

Yeni bir işletim cd kullanın dediğin cd ile kurulum yapılmaz sorun çıkar.İptal edebilirsin sorun olmaz
  • nasıl iptal edicem iptal edemiyorum
  • hocam xp lerde bu sorun çok sık oluyor ufak birşeyde dosya eksik diyor hemen biliyorum sana tavsiyem win 7 ultimate kurun xp ile uğraşmayın . usb bellek varsa oradan bile kurarsınız.

direk resete bas başlarken bios ayarlarını yap boot et ve yeni formatını at.

Yardımcı olduysam imzamdaki linke tıklayıp görüşünü belirtirsen sevinirim.
  • Sisteme win 7 yükleriz de çok dayanmaz o pc düşük xp şart biostan çok anlamam sorun orda xp kurulumunu iptal etmem lazım
  • güvenli modda açıp sistem geri yüklemesi yapabilirisniz
  • güvenli modda denedim giriyo sonra kurulum devam edecek diyo kuruluma giriyo geri yine hata veriyo
    biri bana kurulumu nasıl iptal edeceğimi tek tek anlatabilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xp sp3 Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 10 Boot Manager Sorunu
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum eğer herhangi bi kurulumda (win xp,me,7,8 ) harddiskinizin boyutu ile oynadıysanız yada harddiskiizi biçimlendirdi iseniz kurulumun iptali söz konusu değildir karşılaşmış olduğunuz sorun harddisk seçeneklerini onaylayıp biçimlendirme yaptıktan sonra gerekli kopyalamaları gerçekleştrirken verilmiş olan bi hata olduğundan bilgisayarı yeniden açsanızda kaldığı yerden devam edecektir onun için en uygun olanı yeni bir xp cdsi ile tekrar denemen.
  • quote:

Çizik bi tane windows xp cdsi vardı programla içindekileri kopyaladım boş cd ye attım arkadaşın pc ye format atarken dosya eksik çıktı hata verdi daha düzeltemedim kurulumu iptal ede bilirmiyiz yada onarabilirmiyiz bios ayarlarında sorunyok acilen cevap lazım.
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 13:0:15 >
  • bana iptal etme yöntemi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete_fb -- 12 Nisan 2013; 16:25:46 >
  • mete_fb M kullanıcısına yanıt
    quote:

bana iptal etme yöntemi lazım
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 13:1:25 >
  • recovry console var altta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.