Şimdi Ara

Xp kurarken mavi ekran (Durum farklı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TOSHIBA SATELLITE C55D-A-10M Amd 1.4 ghz işlemcili bir laptop var sözde yeni nesil ama işlemci atom gibi ben buna xp kurmak istiyorum fakat boot sırasında mavi ekran çıkıyor ilk dosya kopyalamadan sonra.. bıosda hdd Achı ve Compantiable gibi bişey yazıyor achıyı seçmedim tabiki ama yinede mavi ekran veriyor, sata entegreli cdm de var hiçbişekilde olmadı, farklı hdd ve rem ilede denedim, bıosta bu hataya sebep olacilecek başka ayar varmıdır ne yapabilirim?

• emrecan1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Bu cihaza windows xp kurabileceğinizi sanmıyorum. Zaten sitesinde sürücüleri de verilmemiş yani cihazınız XP desteklemiyor.
    ..........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 20 Ağustos 2015; 0:09:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claude

Yeni nesil bilgisayarlarda xp kurulmasın diye engelleme var, yani biostan ne kadar IDE mod seçsen de sistem AHCI olarak çalışıyor. Yapman gereken amd sata sürücülerini içeren bir xp bulman ya da hazırlaman. Ve kurulumu USB 2.0 portundan yapmak gerek (usb kurulum olarak varsaydım)

Ayrıca sata sürücülü xp hazırlamanda yardımcı olacak konu ;

http://forum.donanimhaber.com/m_79402392/tm.htm

Konu içinde 1. sırada eklediğim dosya aslında amd sata sürücüleridir, acer yazdığına bakma

Not: Herşeyden önce şu siteden xp için driverlarına bak ;

http://devid.info/tr

Edit: Kontrol ettim, cihazına uygun bütün xp sürücüleri mevcut

Teşekkürler daha önce sata driverli xp hazırlamıştım demmkki olmuyor yenisini hazırlayım ozaman Amd satalı yani..

..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 20 Ağustos 2015; 0:09:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.