Şimdi Ara

XP kurma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde arkadaşımın bilgisayarına format atmaya gittim.Bilgisayarı açtığımda uyarı geliyordu service pack 2 dosyalarından birinin eksik olduğunu yazıyordu.Arkadaşım o uyarıdan sonra bilgisayarın iyice yavaşladığnı söledi neredeyse hiçbir işlem yapılamıyacak kadar yavaştı bilgisayar.Bilgisayarı açıp format atmak için xp cdsini taktım autorun çalıştı.Xp yi kur a tıkladığımda ise, bilgisayarda xp nin daha yeni bir sürümünün yüklü olduğunu ve bu nedenle xp kurma işleminin gerçekleştirilemediğni yazıyordu.Bende bilgisayara cd takılıyken reset attım ama en başta windows kurma yazısı çıkmadı cdden reset atmam gerekiyormuş.Onun içinde biosa girmem.Bunu denediğimde ise açılışta klavyenin çalışmadığnı farkettim.Arkadaşım o gelen service pack 2 uyarısından windows tam masaüstüne geçmeden klavyenin çalışmadığnı söyledi.Tekrar tekrar reset attım tab'a bastım F8 e bastım ama klavye çalışmadığından biosa giremedim.Dos tan format atmayı denedim ama ondada komutları hatırlayamadığım için format atamadım.Ne yapmalıyım bilen varsa lütfen yardım etsin.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• calışan bi klavye bulcan olmadı sistem geri yükleme falan deneyebilirsin
  • Klavye zaten çalışıo sadece bilgisayar açılıpta masaüstüne geçene kadar çalışmıyo yani klavyede bi bozukluk yok sorun windowsda.Klavyeyi masaüstüne geçmeden açmıo.Bende biosa giremiorum.Ne yapabilirim yada bilen varsa dos komutlarını yazsın lütfen.Sistem geri yüklemeyide denedim hiçbir işe yaramadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.