Şimdi Ara

XP Kurulum Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende Toshiba a210-199 laptop var. Daha önce buna birkaç kere aynı xp cdsi ile kurulum yapmıştım. Bugün yine format atmaya çalışırken, Harddiskin biçimlendirmesi bittikten sonra pc yeniden başlıyor ve doğal olarak XP kurulumuna devam etmesi gerekiyor. "Heyecan verici Xp...." yazan ekrana geldiğinde Bilgisayar ya monitoru kapatıp,harddiski ve cd-rom'u durduruyor veya biligsayar tamamen kapanıyor. Her deneyişimde bu böyle. Bir kere nasıl olduysa kurulumu sonlandırabilidim.Bu seferde windowsta Generic Host hatası filan almaya başladım tekrar format attım ve bu sefer yukarıdaki gibi kurulumda sorun çıkıyor. Kullandığım Windows XP sp2. Bunun gibi birkaç farklı Xp cdsiyle denedim hepsinde aynı sorunu çıkarttı. Yardımlarınızı bekliyorum

• Sorunun bu 3 parçanın 1inden kaynaklanabilir.

1-Ram
    2-cd-rom
    3-cd

http://forum.donanimhaber.com/forumid_183/tt.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 11 Şubat 2009; 1:20:49 >
  • Cevap için teşekkürler o bölüm daha uygunmuş :p
    Tekrar XP kurmayı başardım.Bu seferde bilgisayarı yeniden başlat dediğimde restarttan sonra yine ekran açılmıyor ve harddik kapalı duruyor. Şuan Vista kullanıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.