Şimdi Ara

xp kurulumunda hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ilkkez başıma gelen bir hatayı sizle paylaşmak ve çözüm bulmak istiyorum
    daha önce defalarca format atmama rağmen bugun format atmaya çalıştığımda "cd den önyükleme için bir tuşa basın " yazısı geliyor ve basıyorum
    tam bu noktadan sonra ekran kararıyor hiçbir yazı simge yok simsiyah bir ekran(ancak üste windows kur ve alltta f6 felan sayan yazılar o siyah ekranda devam ederek hhd bölme parçala ekranı geldiğinde görüntü normala dönüyor sonra hdd yi gerekli ayırma işlemlerini yaptıktan sonra kur hdd yi biçimlendiriyor ve dosya kopyalamayı tamamlıyor pc kendini kapatıp açtığında kiyükleme başladığı anda gri ekran geliyor ve kapatıyor pc kendini defalarca denedim ama o gri ekranı geçemedim

denediklerim:
    cd sürücüsünü değiştirdim
    hdd değiştirdim
    ram değiştirdim
    xp cd değiştirdim
    ekran kartı on bord (harici takmadım)
    bağlantı kablolarını değiştirdim

• bios ayarlarını güvenilir min. ayarlara çevirirmisiniz birde?? büyük olasılıkla değişen birşey olmicaktır ama denemekten zarar gelmez.. birde CDden çalışan bir işletim sistemi ile sisteminizi CD den bir kere çalıştırmayı bir deneyin..

sorunun tesbitinde size yardımcı olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 25 Eylül 2010; 21:49:08 >
  • teşekürler deneyip yazıcam sonucu size tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AÇILIŞTA HATA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.