Şimdi Ara

XP kurulumunda hata almıyorum ancak şifrede klavyem saçmalıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus anakart ve sata hdd e sahip bilgisayarım var. XP cd sini takıp boot ayarlarını yapıyorum.
    Sata olduğundan f6 ile raid ediyorum daha sonra format işlemine devam c yi siliyor tekrar oluşturuyor biçimlendiriyorum
    Kur dosyalarını yüklerken tek bir hata bile almıyorum daha sonra kur' a devam ediyor ve 39 dk bitiyor :)
    Sıra geliyor ayarlamalara.

İşte burda saçmalama başlıyor. Klavyenin üstündeki harfler ve rakamları görmüyor ßæß tarzı harfleri yapabiliyorum ama tab enter görevini enter yine aynı görevde space e bastıgımda dikdörtgen uzun bir çubuk oluyor bacspace yine aynı görevde.

XP cd im orjinal ve şifresi de bulunuyor. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar lütfen yardım edin. Şifresi kırık xp cd im vardı o da çalışmıyor artık :) Klavye de değiştirdim.Sizce neden kaynaklanıyordur?

Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouzhanR -- 18 Ocak 2009; 13:37:24 >

• upppppp ++++
  • Valla garip bir durum.Anakartın klavye takacak PS\2 portlarını kontrol edin.Ve mümkünse USB klavye ile bir deneme yapın.
  • Peki şifre işleminden önce dilleri ayarlıyoruz ya orda klavye seçenekleri var mı 101 tuş, 201 tuş gibi? Çünkü klavye tipini ayarlamamış olabilir mi? Bir de ps/2 bozuk olsaydı format atana kadar birşeyler yapamazdım galiba?
  • Normal bir klavye için 101'dir.Birde dil ayarlarını bir kontrol edin.
  • Dilleri kontrol ettim şöyle kontrol ettim bütün dilleri falan ekledim hemen hemen yine aynı. ps/2 ile usb klavye arasındaki fark nedir ki böyle yap dediniz.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.