Şimdi Ara

XP masaüstü bilgisayarım internete bağlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
8.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarım önceden win xp'ydi ben geçen sene izmire gittiğim zaman pcye win 7 ultimate yükletmişler ve çok kasıyordu bende bugün win xp yüklemeye karar verdim bugün internetten kurulumunu indirdim cdye yazdım sonra kurdum. kurulum bittiginde internete bağlanmaya çalıstım fakat olmadı modemi görmüyordu modem kurulumunu denedim ethernet kablosunu takıp yeniden deneyin dedi olmadı modemide resetleyerek fabrika ayarlarına döndürdüm yine olmadı. ama ethernet kablosunu laptopa taktıgımda çalısıyor yardımcı olabilir misiniz

• fabrika ayarlarına döndürdüysen ayrıca modem kurulumu yapacaksın ;)

hatayı anlatamamışsın ne gibi bir hata veriyor uyarı vs?
  • modemin kurulum cd'sini takıyorum sonra kurulumu yapıyorum kurulum sırasında kablo baglantılarını kontrol ediyor fakat ethernet kablosunu baglı görmüyor
  • ethernet suruculeri kurulu mu sisteminde..o yuzdenn tanimayabilir..baslat calistira msinfo32 yazip enter bas sonra cikan pencerede ikinci gir ve sorunlu aygitlara tikla sag tarafta ethernet diye vi sorun warsa surucusu ile alakali bi sorundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellyzone

ethernet suruculeri kurulu mu sisteminde..o yuzdenn tanimayabilir..baslat calistira msinfo32 yazip enter bas sonra cikan pencerede ikinci gir ve sorunlu aygitlara tikla sag tarafta ethernet diye vi sorun warsa surucusu ile alakali bi sorundur

evet ethernet diye bir sorun var nasıl tanıtacagım peki etherneti ?
  • bilgisayardaki anakartın modeline göre internette arayıp ethernet driver ını bulup yüklemen lazım
  • sorunlu aygitlarda oyle vi hata var ise wibdows xpye uyumlu surucuyu yuklemen gerekiyor driver bulan bir program ile adini ogrrnip indiribilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.