kardeşimin pc si yani XP etkilenleştirmek için son 4 gün diyo son 4 günden sonra kapanıcak mı? nasıl etkinleştirebilirim?
saygılar
orjinal windows kullanıyosan son 4 gün uyarı balonu çıkığında üzerine tılayarak aşamaları takip edip etkinleştirebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: metinalhan
orjinal windows kullanıyosan son 4 gün uyarı balonu çıkığında üzerine tılayarak aşamaları takip edip etkinleştirebilirsin
veya kutuda yazan istanbul microsoftu ara
quote:
Orjinalden alıntı: Özde
kardeşimin pc si yani XP etkilenleştirmek için son 4 gün diyo son 4 günden sonra kapanıcak mı? nasıl etkinleştirebilirim?
saygılar
crack programları var xp yi kır dostum bir daha istemez.
internette ''legal xp'' diye bir program var onu ara üç adımda xp'yi legal yapıyor.ben yaptım oluyo.xp orjinal olmadığı için media player 11 i yükleyemiyordum bunu yaptım oldu
dostum eğer bir şeyler yapmazsan zamanı geldiğinde windowsu açıp masaüstü açılmadan bi uyarı alacaksın ve tamam tuşuna bastığında bilgisayar yeniden başlayacak windows açılmayacak buna göre yedeklerini al orjinal anahtarı kaybetmişsen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme