Şimdi Ara

Xp Önemli Beleglerin Olduğu Sürücü Yok Oldu Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle Dün Akşam Saatlerinde İE7ni İngilizcesini Kullanırken Trsinin Çıktığını Görerek İndirip Kurmayı Denedim Biraz Uzun sürsede Güncellendi Ve Başarı İle Yüklendi Sonra Yeniden Başlatmmaı İsteyerek Yeniden Başlattım Ancak Olay Ondan Sonra Koptu Daha Önce Kullanıcı Seçme Ekranı Gelmezken Kullanıcı Seçme Ekranı Geldi Ve Kullanıcı Adımı Seçtim Ancak Tam Açılma Sesinin Duymamla Tekrar Oturum Kapatılıyor Diyerek Kullanıcı Seçme Ekranına Geri Döndü Bir Kaç Kez Denememe Rağmen Sonuç Değişmedi Bende Pcyi Yeniden Başlatarak Güvenli Kipte Girmeyi Denedim Ancak Sorun Yine Aynıydı Admin Hesabı İlede Denedim Ancak Yine Aynı Bu Sefer Xp Cdmi Takıp Kurulum Ekranına Geldim Ve Eski Xpyi Silmeden Üstüne Yeniden Xp Kurdum Ve Pcyi Açtım Ancak Açtığımda Hdd 250Gb Samsung SATA Ve 4e Bölük C: İşletim sistemi 40Gb D: 100 Gb Film Arşivi E:50 Gb Müzik Arşivi Ve F:42 Gb Belgelerin Ve Dosyaların Olduğu Bölüm Filmler Ve Müzikler Durmasına Rağmen En Önemli Olan Yer Hiç Dokunmama Rağmen Bölümlenbmemiş alan Olarka Görülüyordu Bunu Nasıl Geri Getirebilirim İçindeki bilgiler Kaybolmadan Bununla İlgili Detaylı Bir Rehber Varmı? Ve Bu Arada Yeni Sistemi Yükleyip Açtım Ve Bunun Altından Eski Ssiteme Ulaşarak Gerekli Dosyaları Filmlerin Oldu Yerde Bi Klasöre Taşıdım Ve sistemi Sıfırdan Formatladım Ve Temiz sistem Kurdum Yeni Sistemi Açtığımda Ve En son Aldığım Dosyalara Girince Erişim Engellendi Dedi Ve Burdada Bir Sorun Oluştu Diskte 8gb Eksik gözüküyor Ancak Klasörün Özelliklerinde 0Kb Olarka Gözüküyor Ne Yapmam Gerek Lütfen Yardım Çok Zor Durumdayım

• Yokmu Yardım Edicek Veya Bir Yerde Rehber Bilgi Ne Varsa Linkini Vs. Verecek Yardım Lütfen!!!...
  • Veri geri çağırma programlarından birini kullandınız mı?

Recover My Files ve Easy Recovery gibi..
  • arkadaşım ona benzer bir problem ben de yaşadım.sata diskler sanırım böyle bir problem çıkarıyor.bazen bilgisayar hdd'i ya hiç görmüyor yada abuk subuk şeyler çıkıyordu.sata dan ide ye geçiş yaptım aynı bilgisayarda bir daha hiç sorun yaşamadım.belki bu sana bir fikir verebilir.
  • SATA ise RAID sürücüsü isteyebilir ya da SATA kabloları çoğu zaman böyle sorunlar çıkartır.
  • Daha Önce Bu Şekilde Sorunla Karşılaşmadım Ancak İletim Sisteminin Kurulu Olduğu Sürücü İle Diğer Sürcülerin Halakası Yok Yani C: D: E: Ve F: C Gitti Sonra Eski Sistemi Silmeden Yeni Sistemi Üstüne Kurdum Ve Bilgisayarıma Baktığımda F: Sürücüsü Yoktu Sonra Eski Sistemime Ulaşıp Dosyalarımı E: Sürücüsüne Taşıdım Ve C: Ye Tam Format Atarak Sıfırdan Sistem Kurarken Bölümlendirme Ekranında Yani Formatlarken Eski sistemi Silip Biçimlendirdiğimiz Ekranda F: Sürücüsü Bölümlenmemiş Alan Olarka Gözküyüordu Bende Hiç Dokunmadan Cye Sistemi Kurdum Ve Girdim sonrada Ne Yapacağımı Bilmediğim İçin Yardım İstedim Arkadaşın Dediği Programları Kullanmadım Nasıl Kullanılır Felan Bilmiyorum Bununla İlgili Bir Rehber Vs. Varsa Linkini Verebilirmisiniz Veya Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardım Ederlerse Müteşekkir Olurum Teşekkürler...

Birde Not Olarak Hdd 4e Bölük C: Ana Sistem D: Müzikler E: Filmler F: Dosyalar D:Ve :E Hiç Bir Zarar Görmemesine Rağmen F: Yok Oldu En Şaştığım Olay Bu Ve Kullanıcı Hatası Değil Binlerce Kez Format Atmış Biri OLarak Konuşuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SedoRKinG -- 26 Ocak 2007; 14:35:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.