Şimdi Ara

XP PRO'da hesabım kilitlendi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows XP PRO kullanıyorum ve diz üstü bilgisayarına sahibim. Bilgisayarım her zaman normal bir şekilde, parola vs istemeden açılırken kim yaptıysa yapmış artık, kullandığım hesaba parola koymuş ve ben bilgisayarımı bir dahaki sefer başlattığım zaman her seferinde bu parolayı soruyor. Daha açık anlatmak gerekirse;

Sistem açılıyor, ancak masaüstü görüntülenmeden bir pencere çıkıyor " Devam etmek için CTRL+ALT+DEL' e basın" diye. Yapıyorum ve kullanıcı ismi ile parolayı soran bir pencereyle karşılaşıyorum. Kullanıcı ismimi biliyorum fakat parolayı bilmiyorum. O boşlupa ne girersem gireyim hatta hiçbirşey girmeden "Tamam" diyeyim "Bu hesap kilitlenmiştir, lütfen yetkili admine başvurunuz" diyor. Şimdi ne yapmak gerek bu parola işini kaldırmak veya parolayı sıfırlamak için? Bilgisayarı iş için kullanıyorum ancak hiçbirşeye ulaşamıyorum şu an. Tek gördüğüm parola ekranı ve masaüstümdeki duvar kağıdı.

Şimdiden teşekkürler.

• administrator şifreni biliyorsan onunla xp ye girip kullanıcı ile ilgili değişiklikleri yapabilirsin.
  • admin şifresini unutanlar için chıp son 5 ayki sayılarındaın birinde detaylı bir şekilde anlattı ordan detaylı bir şekilde bulabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.