Arkadaşlar masa üstü b.sayarıma fomat atıcaktım bios kısmına girdim dvd yerini değiştirmek için değiştiremedim aşağı yukarı tuşlarıyla denedim olmadı nedeni nedir acaba? başka b.sayarlarda format atabiliyorum oysa.masaüstündeyken cd içerisinden formatlamak istedim biraz birşeyler yaptı sonrada,b.sayarınızdaki sürüm daha yeni gibi birşeyler yazdı.halbuki ikiside xp professional yalnız şu anda kullandığımda service pack3 var yüklü, diğer cd dekinde yüklü değil bundan olabilirmi?
evet zaten windows üzerinden format atamazsınız..anakartınızın marka ve modelini söylerseniz boot ayarlarını nasıl yapacağınızı izah edebilirim. her pcde aynı olmuyor menüler. şunu söyleyebilirim, bazı bioslarda boot menüsünde dvdromu en üste çıkarmak için F5 F6 tuşlarını kullanabilirsiniz.bu butonlar üzerinde bulunduğunuz aygıtı aşağı ve yukarı hareket ettirir.
teşekkürler dediğinizi yapıyım.
num tuşlarının olduğu bölümdeki + ve - tuşlarını kullan, tabi num lock ışığıda yanar olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme