Şimdi Ara

XP Seagate 1,5 TB Sabit Diskimi Görmüyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar... Kendi makinamda, 160 GB'lık disk mevcut ve xp kullanicisiyim... yer ihtiyacimdan dolayi asagida linki bulunan sabit diskten aldim arefe gunu... (kadıköy exa). dun gece makinama takabildim... sata kablosuyla, normal gücü sata güce ceviren kabloda aldim... ve herseyi taktim... disk biosta gozukuyor, acilista saatin yaninda diski gordugune dair balocukda cikti ama bilgisayarimda gozukmuyor... aygot yoneticisinde kontrol ettim orda da gozukuor, yonetten disk yonetimine girdim, yeni diski algiladi ileri ileri yaptim tanimladim, disk yonetiminde gozukmeye basladi, yaklasik 1379 GB filan... ilk once unlocatted mi ne yaziodu onu create leyip located yaptim, sora unformatted gozukmeye basladi, formatlamaya calisiorum ntfs le hata veriyor... ve bunu yaptiktan sora diskin gucu kesilio kanimca ve gidiyor, ne bilgisayarimda ne aygit yoneticisinde ne disk yonetiminde gozukuyor, tekrar gelmesi icin yeniden baslatiyorum... suan son durumu yazayim, acilista bilgisayarimda gozukuyor, ama formatlanmadigi icin 0 bayt gozukuyor ozelliklerinden bakinca... bilgisayrimdaykende sagtus bicimlendir deyince yarida hata veriyor, ve yeniden gucu kesiyor herhalde ucuyo disk tekrar yeniden baslatmak gerekiyr... bu arada norton partition magic 8.0 la da denedim, orda da sirayala butun islemleri yaptim sildim olusturdum filan fıstık ama gene bi cacik olmadi... anlicaginiz magduriyetim buyuk:) yardimci olursaniz sevinirim... kanimca xp den kaynaklanio...

http://www.exa.com.tr/seagate/sabit_diskler_kategorisinde/seagate_15-327-7621.html

• bir deneme daha yaptim, kendi diskimi cikartip, aldigim diski yalniz taktim, xp ile boot edip hersey normal ilerliyor, en son kur dedigim hata veriyor, scsi... eger diskiniz scsi ise bisiler yapiniz diyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAGATE 1TB 2.5 DİSK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.