Şimdi Ara

XP Service Pack 3 kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    XP SP2 bende mevcut ve bilgisayara format attım. Bugüne kadar update sitesinden yazılım doğrulama, "hızlı" seçeneği ile microsoft sitesinden update ederek, windows installer 3.1 kurarak service pack 3 kurabiliyordum ancak artık olmuyor. Update sitesi ve servisi hata uyarısı veriyor. Böyle olunca işlemleri manuel yapmaya başladım ve aşağıdakileri uyguladım.

Explorer 6' yı önce 7 yaptım ve yazılım doğrulamayı geçti kurdu. Zaten windows installer 3.1 kurmuştum, şimdi service pack 3 kur dediğimde ilk dosyaları kuruyor derken "bir iç hata oluştu" yazısı çıkıp kurulum iptal oluyor. Acaba sorun nerede ?

XP' yi sorunsuz ve tam format sonrası kurdum. Benim bilgisayarda virüs sorunu filan olmaz ama zaten tam format atmıştım. O halde bu durumun çözümü nedir ? Explorer 8 ve bazı yazılımlar için service pack 3 ' e ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jediforum -- 28 Mayıs 2014; 9:14:33 >

• jediforum kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Windows XP ye servis pack destekleri ve güncelleme destekleri kesildi. Bu sebeple sp3 kuramıyor olabilirsiniz. Service pack 3 entegre edilmis bir cd ile kurmayı deneyin.
  • oduranli arkadaşın dediği gibi xp sp3 kurmayı denesene
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 20 Ağustos 2015; 0:10:21 >
  • Cevap yazan herkese teşekkürler.
    En iyisi içinde sp3 bulunan bir cd bulayım. Galiba en kesin çözüm bu.

@Claude : Bende sp3 dosyası mevcut. Ama önce installer3,1 - yazılım doğrulama, netframe türü bir sürü program kurduruyordu kahrolası microsoft. Takıldığım yerler burası oldu. Bunlar olmayınca "update sitesine git ıvır zıvır tonla patch indir, tatmin et bizi zavalı xp kullanıcısı" uyarısı veriyor :-)

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jediforum -- 8 Haziran 2014; 0:15:29 >
  • Sp3 entegreli bir XP kurduysan sp3'ü tekrar yükleyemezsin.

Windows'u kurunca sistem özellikleri kısmından XP'yi hangi sp ile kurduğunu öğrenebilirsin.

Ayrıca microsoft eski yamaların XP'ye yüklenebileceğini ama yeni güncelleme almayacaklarını beyan etti.

Diğer taraftan XP kullanmak yerine Linux OS kullanmayı tercih etmelisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.