Bildirim
xp smartdiski neden tanımıyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
saygıdeğer arkadasım system mechanic prıgramının sistem optimasyo secenlekrinde disk bakımı ile ilgli ksımlarını bi incele derim daha sonra ayarlar denetim masası yönetimsel araçlar kısmından bilgisayar yönetimine gel en altta disk yönetimi sekmesini tıkla ve usp hdd nini orda görünüp görünmediğini kontorl et eger görünüyor sa sürücü harfi atanmıs olup olmadığının kontorlünü yap ardından disk dinamik mi temel mi görünüyor konturol et
ayrıca System Mechanic'in System programını kaldır ve bi dene eğer disk göürünüyo ise yazılımın varsa uptdaelerini yap yada daha yeni bir sürümünü kullan -
o hdd yi balka makinada dene ve sonra o pro yu makinadan kaldır -
arkadaşım yazıyı dikkatle okursan başka bilgisayarlarda çalıştığını söyledim smartdiskin. problem benim bilgisayarda. ayrıca system mechanic i kaldırdım yine olmadı. win xp home yi onardım yine değişiklik olmadı. galiba çözüm bulamayacağız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X