Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler. benim sorunum svchost.exe spoolsv.exe ve ısass.exe programlarının belleği çok kullanmaları. mesela kalkıp firefox'u açıyorum o anda sistemde açık olan ne kadar program varsa cpu onlara veriiyor. windowsu kullanmak ölüm gibi bir lşey oldu artık. yoq arada mausemi çekiyor. yoq kasper yüklüyorum onun bütün korumalarını kapatıyor. bütün antiviruslerle tarama yaptırdım fakat hiç bir sonuç bulmadı. dedim ki bu hardiskte kaldıherhalde ondan hdd ye format attım 4 defa , 3 tane değişik cd den windows yükledim kalktım üzerine 2 defa linux yükledim onlar biçimlendirsin hdd yi belki gider diye fakat hiç bir düzelme yoq. sistemde amd 2500 1024 ram fx5600 ekran kartı var normalde sistemimde çalıştıramadığım program yok fakat nasıl bir illetse ne güncelleştirmeleri yükletiyor. ne bi program yükleye biliyorum hiç bir şey yapmama izin vermiyor. internet üzerinde bir çok yerde araştırma yaptım bir çok kişininde bu konudan dolayı sorunları olduğunu gördüm fakat hiç biride şöyle yaparsan düzelir gibisinden bir açıklama yapmadı. ayrıca şunu da belirteyim xp'nin böyle olması 2 hafta önce yeni bir dvd oynatıcı almıştım onu bağladım ve onu bağladıktan sonra da böye olmaya başladı. herkese iyi çalışmalar.
yeni dvd-rom'un master-slave ayarı doğru mu bağlı olduğu kanalda?
2 tane ide kanalı var 1. ide de hdd master konumunda 2. ide de de dvd master konumunda ilk bağlağımda zaten sorun yaşatmıştı baya hdd yi filan görmüyordu sonra düzelttim bir şekilde.
Arkadaşlar başka çözüm yolu önerebilecek bu konuda bilgisi olan birisi varsa yardımcı olsun lütfen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme