sistemde uzantısı "gy" olan ve tıkladıkca açmayan klasörler şeklinde görünen bir zımbırtıdan kurtulmak amacı ile sisteme fotmat attım c'li d'li ve sistemi yeniden kurdum...netice tanıtımları bitirdim ve pc açılıp masa üstü geldiğinde mause çok rahat hareket ederken masa üstünden ve klevyeden hiç bir şekilde bilgisayarım müdahale kabul etmiyor simgeler tek çift veya bilimum tıklama şekillerine duyarsız laşıyor ben de hemen meşhur ctrl+alt+del yapıyorum oradan oturumu kapat diyorum ve süper hiç birşey yok muş gibi sistem yeniden açıyor ve çalışıyor.... bu nedendir ve nasıl kurtula bilirim..
dostum spam yemişsin.. en temizi fotmat at temizlen
fiesta59 sanırım dikkatinden kaçtı? bu olay format attıktan sonra başıma geldi. ben en az beş defa xp kurdum ve netice değişmedi yükleme sırasında yapmam gereken bişey mi var diyorsun?konuyu biraz açıklık getir lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: oguzelim
fiesta59 sanırım dikkatinden kaçtı? bu olay format attıktan sonra başıma geldi. ben en az beş defa xp kurdum ve netice değişmedi yükleme sırasında yapmam gereken bişey mi var diyorsun?konuyu biraz açıklık getir lütfen
Format attığın xp cd temizdir heralde birde sürücüleri yüklediğin cd lerin temizliğinden emin olmanda fayda var.
Arkadaşım kendisi bilmediği için gidip internet cafe de format attırmış pc ye ve format atan vatandaşın yüklediği sürücülerin çoğu virüslü tekrar temiz bir format atıp sürücüleri en güncel şekilde kendi web sitelerinden yüklemek en sağlıklısı gibi geliyor.
Üslubunuz emir içeriyor biraz daha yumuşak olmakta fayda var.
Kolay gelsin sağlıcakla.
"Yağmurlardan sonra büyürmüş başak
Meyvalar sabırla olgunlaşırmış
Bir gün gözlerimin ta içine bak
Anlarsın ölüler niçin yaşarmış
Yağmurlardan sonra büyürmüş başak"
istemeyerek bir hatamız oldu ise özür dileriz site sakinlerinden belki biraz gerginim ama sabah sabah kimseyi üzmek ve kırmak isteklisi değilim. yardımlarınız içinde kucak dolusu teşekkürler...
kardeş en iyiysi fazla uğraşmadan güvenli moddan msconfig komutu ile başk,langıç dosyalarını kontrol et kolaygelsin
henüz bir sonuç alamadım ilgilenenlere ve bilgi sahiplerine ilanen duyrulur
henüz bir sonuç alamadım ilgilenenlere ve bilgi sahiplerine ilanen duyrulur
Sonuç alamadım derken neler uyguladın ?
Gerginlik olur önemli değil senin de maksatın tabi ki kimseyi kırmak değildir.
arkadaşlar tamam.. konu çözüldü formu kullanacak arkadaşlar için bilgi olsun. sn: PROKİZYA'nın dediği gidi sürücüleri kaldırdım ve en son ve temiz şekli ile yeniden yükledim ve sorun çözüldü.. tşk ederim arkadaşlar.......
quote:
Orjinalden alıntı: oguzelim
arkadaşlar tamam.. konu çözüldü formu kullanacak arkadaşlar için bilgi olsun. sn: PROKİZYA'nın dediği gidi sürücüleri kaldırdım ve en son ve temiz şekli ile yeniden yükledim ve sorun çözüldü.. tşk ederim arkadaşlar.......
Hadi geçmiş olsun güle güle kullan paylaşımlarını esirgeme
oguzelim senin sorunun aynısı bende de war ben halen kurtulmuş deilim sp1 bilgisayarımda böyle bi sorunum yok ama sp2 de kilitleniyo aynen anlattıgın gibi sorunumu bi türlü çözemedim
Kullanmadığınız eski driverlar yüklü ise geç açılabilir. Ancak bunlar regedite ve bilgisayara zarar verirse hiç açılmayabilir, yani donar.
emrah6600, başka bir CD'den SP2 yüklemeyi deneyin. Yükledikten sonra Windows'u güncelleyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme