Şimdi Ara

Xp Sp2 format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda xp sp2 yüklü ama format atamıyorum.Bu versiyonu yeniden kurdum ama eski dosyalar hala duruyor.Xp normal sürümde cd yi takıp restartlayınca format atabiliyorduk ama bu versiyonda olmuyor.Eski versiyonu takınca yenisi versiyon yüklü eskisini yükleyemezsin türü bişeyler söylüyor.Ayrıca artık ses çıkmıyor artık bilgisayardan.Müzik falanda dinlenmiyor.Kısacası nasıl format atabilirim xp sp2 ye?

• E tabi sen sp1 li cd yi takıp sp2yi formatlayamazsın.Diğer yandan ses çıkmamasının sebebi sp1 li olmasıdır.yani normalde sp1 li işletim sisteminde ses sorunu olur ve sp2 yüklenirdi.Sp2 li bir cd bulup atmalısın hem sp2 artık şart.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feyz-O

E tabi sen sp1 li cd yi takıp sp2yi formatlayamazsın

Neden formatlayamaz acaba

sp1 ile formatlar sonra sp2 kurar.

Öncelikle format atmayı araştır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

quote:

Arkadaşım orda yanlış yazmışım kuramazsın olacaktı yani sp2 li üzerine.Hemen hurraa yargılama
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

quote:

Arkadaşım orda yanlış yazmışım kuramazsın olacaktı yani sp2 li üzerine.Hemen hurraa yargılama

valla orda öyle yazınca geribime gitti.Hatta biraz bekledim düzeltesin diye ama
    sonra yazma gafletinde bulundum artık...

• Ya ben format atmayı biliyordum.Yani xp cdsini takıp bilgisayarı restartlatıp devamını yapıyorduk.Şimdi xp sp2 yüklü.Tekrar xp sp2 kurmayı denedim ama dediğim gibi format atmadı üstelik ses dosyaları çalışmıyor.Eski xp sürümünüde tanımıyor.Şimdi format atmam için illaki sp1 mi almam gerekiyor?Sp2 cdsiyle format atamazmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castroll -- 17 Eylül 2007; 16:49:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: castroll

Ya ben format atmayı biliyordum.Yani xp cdsini takıp bilgisayarı restartlatıp devamını yapıyorduk.Şimdi xp sp2 yüklü.Tekrar xp sp2 kurmayı denedim ama dediğim gibi format atmadı üstelik ses dosyaları çalışmıyor.Eski xp sürümünüde tanımıyor.Şimdi format atmam için illaki sp1 mi almam gerekiyor?Sp2 cdsiyle format atamazmıyım?

Hayır güzel kardeşim senin büyük bir ihtimalle cd' bozuk.Sp1 cd si alıp kurma çünkü sp2 ile güncellemen gerekir oda 300 mb bişe uraşma.Sp2 gerekli bir güvenlik yaması neticede.Demem o ki al bi sp2 xp başka cd yükle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA DİSKE XP KURULUMU
    6 yıl önce açıldı
    Win 7 sp1-sp2-sp3 farklar nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ya ben format atmayı biliyordum.Yani xp cdsini takıp bilgisayarı restartlatıp devamını yapıyorduk.Şimdi xp sp2 yüklü.Tekrar xp sp2 kurmayı denedim ama dediğim gibi format atmadı üstelik ses dosyaları çalışmıyor.Eski xp sürümünüde tanımıyor.Şimdi format atmam için illaki sp1 mi almam gerekiyor?Sp2 cdsiyle format atamazmıyım?

atarsın arkadaşım ne alakası var...

Nası denedin de atmadı tam olarak ne yaptığını açıklarsan nerde hata yaptığını anlamış oluruz.
  • Ya cdyi takdım otomatik olarak kur yazısı çıktı bende tıkladım işte şifresini falan yazdım kurmaya başladı,bitirdi ama baktım format atmamış,eski dosyalar aynen duruyordu.Yani yüklerkende format atmakla ilgili bişeyde çıkmadı direk kurdu kendi.Ama bi işe yaramadı...
  • quote:

Ya cdyi takdım otomatik olarak kur yazısı çıktı bende tıkladım işte şifresini falan yazdım kurmaya başladı,bitirdi ama baktım format atmamış,eski dosyalar aynen duruyordu.Yani yüklerkende format atmakla ilgili bişeyde çıkmadı direk kurdu kendi.Ama bi işe yaramadı...

xp cd siyele makinayı boot et.Kuruluma öyle devam et.

Senin yaptığın gibi format olmaz...
  • program ekel kaldıra gir güncellemeleri gösteri tıkla ve service pack 2 yi sil. sonra istediğin gibi format at.
  • quote:

Ya cdyi takdım otomatik olarak kur yazısı çıktı bende tıkladım işte şifresini falan yazdım kurmaya başladı,bitirdi ama baktım format atmamış,eski dosyalar aynen duruyordu.Yani yüklerkende format atmakla ilgili bişeyde çıkmadı direk kurdu kendi.Ama bi işe yaramadı...

Hocam senin yaptığın kurtarmadır.Altta seçeneklerde bölümü sil sekmesi var orda c yi sil tekrardan yükle
  • Boot et derken?:D ya kusura bakmayın ben pek anlamam bu işlerden ama xp cdsini taktım aynı kur menüsü açıldı ve yeni versiyon üstüne kuramazsınız yazısı falan çıktı.Eski versiyonunda kurduğumuz gibi restartladım bilgisayarı kurulum sayfasını açmak için ama açılmadı.
  • ben sana anlatayım formatı. xp cd sini tak bilgisayarı yeniden başlat. cdden yükleme istiyor musunuz yazacak bi tuşa tıkla. menü çıkana kadar bekle sonra ekrandaki yazıları okuyup devam et.
  • Kardeş bak nedicem sitede format nasıl atılır diye arat.resimler bile var orda görürsün ve atarsın
  • quote:

Boot et derken?:D ya kusura bakmayın ben pek anlamam bu işlerden ama xp cdsini taktım aynı kur menüsü açıldı ve yeni versiyon üstüne kuramazsınız yazısı falan çıktı.Eski versiyonunda kurduğumuz gibi restartladım bilgisayarı kurulum sayfasını açmak için ama açılmadı.

makinayi açılış olarak biostan cd yi seç.cd yi tak ve yeni den başlat zaten windows değilde dosta windows için ön kurulum açılıcak ordan yükle...

Bunu keşke baştan söyleseydin bu kadar msj kastık...
  • Bios dediğin yer bilgisayar açılırken del tuşuna basınca açılan sayfa değil mi?Ordan da makina açılışı yerini bulamadım??

Verdiğiniz cevaplar için sağolun arkadaşlar.

Format dediğim gibi eskiden atıyordum ama sp2 de beceremedim.

Enis arkadaşım dediğinide denedim ama sp2 kaldır diye bişey çıkmadı.windowsla ilgili bir iki güncelleme çıktı onlarıda sildim ama işe yaramadı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.