Xpye geçtik geçeli unuttum o işletim sistemini. e alıştık şimdidde xpye format atmaya , bi arkadaş yardım isteyince 98'E format atmak kafamı kurcaladı , bi kaç birşeyler hatırlıorum sanki f8'le açıp dos tan önce format sonra da cd yi boot ederek 98i yükleme gibi ? forumdada araştırdım 98 eski bir işletim sistemi olduuğu için detaylı bilgi veren olmamış , bilen birisi varsa yardımcı olursa memnun olurum format atarken hangi parametreleri kullanıyım , napiim ne ediim
Teşekkürler
açılış disketi -> format -> cd -> kur.exe
format c: /s /u /c
Windows 98 CDsini boot et, CDden başlatma>CD'rom desteği ile başlatma>cd rom sürücüsü>win98 klasörü>Format C: daha sonrada tekrar win98 klasöründende kur.exeyi çalıştırıp kurulma geçiyorsun.
kolay gelsin
format c:/s/q
teşekkürler yardımlarınıza bu akşam deniycez bakalım
istersen ilk önce win98 cd sini bilgisayara kopyala sonra başlangıç disketi oluştur ve disketle başlatıp format c: sonrada kopyaladığın klasörden ms-dos tayken yükleyebilirsin
Ayni xp gibi zaten cd takip A: yerine e: yazip enter ve ondan sonra e: deyken dir yaz sonra e:cd win98 enter böylece win98 cd sinin içinde olmus oluyoruz sonra format at ve kur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme