< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alparslan46 -- 22 Nisan 2024; 11:59:9 > |
Bitlocker şifreli hdd format
-
-
How to Format BitLocker Encypted Drive With or Without Password (2024) (easeus.com)
ya da Download | Hiren's BootCD PE (hirensbootcd.org) yükleyip usb ye yazdır.
Hard Disk Tools - Partition Tools bölümünden biçimlendirebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 23 Nisan 2024; 13:20:29 >
-
Teşekkür ederim deneyip dönüş yapacağım
-
Olmadı maalesef
-
neden bitlocker ile uğraşıyorsun ki? bir zamanlar ben de bitlocker ile şifreleme yapmıştım. fi zaman sonra yedek aldığım ve kullanmak istediğim bitlenmiş dosya ve klasörler ile başbaşa kalmıştım. gerçi şifreleme ile ilgili bilgilerim vardı ve sorun yaşamadım ama bir daha da kullanmadım. kopyalamada bile sorun yaşamıştım yanlış hatırlamıyorsam. diskpart ile format yerine, bölümleri kaldırmayı "delete partition override" ile denedin mi?
-
Olmadı tüm denilenleri yaptım ama olmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: alparslan46
Olmadı tüm denilenleri yaptım ama olmadı* sadece işlem yarıda kaldı ise şifrelemeyi devam ettirecek olman sorununu çözebilir. bu arada kurtarma anahtarın var değil mi? 48 basamaklı bir sayı.
- Denetim Masasını açın.
- Sistem ve Güvenlik > BitLocker Sürücü Şifrelemesi > Korumayı sürdür'ü seçin.
- Evet'i seçin.
* dosya hatası taraması yaptıracak olman diğer bir öneri.
* başka bir öneri de elindeki kurtarma anahtarını disk için başka bir pc'de denemek.
* diğer bir öneri de aşağıdaki komutları cmd (admin) üzerinden uygulamak.
commands:
manage-bde -unlock X: -Password veya
manage-bde -unlock X: -RecoveryPassword
x= sürücü harfi.
* belki aynı disk üzerinde yeni bir bitlocker şifreleme başlatacak olmak (aynı pc veya başka bir pc) aklıma gelen diğer bir seçenek.
olmuyor dersen yine, profesyonel bir yardım kaçınılmaz görünüyor.
-
Hocam şuan şifre kalkmış görünüyor fakat bu seferde hdd yi başlatamıyorum. Disk yöneticiden harf atayamıyorum. Disk biçimlendirlmediği için harf ataması yapılamadı gibi hata veriyor. Cmd ile yapmak istediğimde diski siliyor fakat select partition dedikten sonra ordada genelde paramatre hatası veriyor
-
bunu yapamıyorsan eğer, önce bir chkdsk yap derim. ikinci parti yazılım da kullanabilirsin.
www.diskpart.comSolved: Diskpart Has Encountered an Error: The Parameter Is Incorrecthttps://www.diskpart.com/articles/diskpart-has-encountered-an-error-the-parameter-is-incorrect-0310.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X