Şimdi Ara

XP ve 7'den vazgeçin 8.1'e geçin ! +Bilgiler eklendi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş oyun orjinalmi değilmi hiçbir fikrm yok çünkü ben bu oyunu bi arkadaştan aldım.
    Eğer orjinal değilse dediğin gibi oyunun açılmamasının sebebi odur .
    Ancak orjinal ise bilemiyorum .
    Yarınki ilk işim o arkadaşa oyunun orjinal olup olmadığını sormak olur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: q_-MesuTJR-_p

Sağol kardeş ilgilendiğin için teşekkür ederim .
    Bana öyle bir anlattın ki 8.1 i,kurdum pcye (zaten elimde vardı 8.1 pro vl hazırdan kurdum)ve çok memnunum .
    Gerçektende mağaza çok hoşuma gitti .

Keşke daha önceden geçseymişim.Ben 8.1 e :D

Sana tavsiye edeceğim ücretsiz oyunlar

asphalt 8
    sixgun
    çılgın hırsız
    hill climb racing
    blits brigade (online mükemmel bir fps oyunu)
    sonic dash
    beach buggy racing
    jetpack joyride

Her zaman pc oyunu tavsiye edilmezya

Bu arada arkadaşlar çok güzel 2 özellik buldum

1.Normal masaüstünde alttaki başlat çubuğa sağ tıklayın özellikleri açın, görev çubuğu sekmesinde aşağıda "farenizin araç çubuğunun sonundakinin, " diye başlayan seçeneği seçerseniz, metro arayüzde iken, mause en aşağı çekerseniz başlat çubuğu çıkacaktır

2.Aynı ekranda gezinti sekmesini açın, altta başlangıç ekranında bulunan seçeneklerden "başlangıç ekranında masaüstü arka planını göster" seçin, masaüstünde ne resim varsa metro arayüzünde aynısı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 4 Şubat 2015; 22:52:54 >

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Önerdiğin oyunlar için sağol kardeş hepsinide teker teker deneyeceğim .
    Birde bulduğun özelliklerden 1. sini gerçektende çok aradım ama bulamamıştım sayende onuda buldum.
  • Herkes masaüstünü paylaşşın

XP ve 7'den vazgeçin 8.1'e geçin ! +Bilgiler eklendi.
  • Birşey sorucam acaba win 7' den 8.1 geçmek istiyorum fakat verilerim silinirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Herkes masaüstünü paylaşşın

XP ve 7'den vazgeçin 8.1'e geçin ! +Bilgiler eklendi.

Yok CRYSİS

• Windows 8.1'e telefon veya tablet uygulamalarının hepsini kuramazsınız, uygulamanın x86 işlemci desteklemesi ve masaüstü Windows ile de uyumlu olması gerekir. Ancak Windows 10 ile birlikte ortak bir yapıya geçiş yapılacak ve bu sayede telefon ve tablet uygulamalarının hepsi(sanıyorum ki) pc'de çalışacak.
  • İlk çıktığından beri w7 kullanıyorum, arada bir iki sefer win8 denedim ama aynı gün veya ertesi ün silip tekrar 7 ye dönmüştüm, yeni aldığım laptopa da 7 yükledim ama bu başlığı gördüm, bi de öğrendim ki w8 keyi laptopun biosuna gömülüymüş, indirdim microsoftun sitesinden bendeki versiyonu, yükledim direk kendi etkinleşti, 10 gündür orjinal w8.1 single language kullanıyorum oldukça memnunum, belki önceki sefer yüklediğimde aldığım hatalar belki de önyargılar yüzünden şimdiye kadar 7 de devam ettim ama gerek yokmuş
  • rezaletla win 8.1 hdd leride gebertiyor resmen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

rezaletla win 8.1 hdd leride gebertiyor resmen..

Biraz açarmısın, 2 haftadır win 8.1 pro kullanıyorum, gayette memnunum.
    http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=97065331&mpage=125 şu foruma git bak hdd 100de 100 sorunu mu ararsın vb win 8 birsürü cihaza bunu yapıyor vista ile birlikte en kötüsü bence
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=97065331&mpage=125 şu foruma git bak hdd 100de 100 sorunu mu ararsın vb win 8 birsürü cihaza bunu yapıyor vista ile birlikte en kötüsü bence

HDD yüzde sorun derken konuda sadece o leptoba ait sorunlar var, bunu bütün windowsa yıkmak biraz abes kaçmazmı.
    diğer tür notebooklardada var ama siz daha iyi ve tek siz bilirsiniz gerçi! bizde herkes bilgisayarda uzman zaten herneyse iyi forumlar
  • quote:

diğer tür notebooklardada var ama siz daha iyi ve tek siz bilirsiniz gerçi! bizde herkes bilgisayarda uzman zaten herneyse iyi forumlar

Bu ön yargınızı kırsanız iyi olur, win 7 kullanırken 120 gb ssd satın aldım 400 tlye, bir yıl geçmeden bozuldu, şimdi bunu windowsamı yıkmalı yoksa hardiskemi, size sorarım.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Banliydim.
    Hocam aslinda siz yanlis bilgi veriyorsunuz kurun ses karti driverini sistemi ac kapat yapin yine restart istiyo. Win 7 de oyle bir olay yok. Zaten windows 8.1 ile windows 7 nin restart hizlari birbirlerine cok yakin. Microsoftun hep goz boyama oyunlari bunlar. Xp den beri hic bir gelisme yok arayuz haric.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayın özü şu, Windows 8.1 de sistem boştaykenki ramin görüntüsü hyberfil.sys dosyasına yazılıp, bilgisayar açılırken de bu dosyadan açılır. Bu kapatılabiliyor, ssd kullanıyorsanız kapatmanız iyi olur.
    Yeniden başlat yapınca bu olmuyor, normal açılış gerçekleştiriliyor.
    Windows 7 de programları kapattıktan sonra hazırda beklet seçeneği ile kapatınca Win 8 deki gibi hızlı açılış yapılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen haftasonu kurdum w8, memnunum.

en azından kaliteli gözüküyor efektleri falan hosuma gidiyor
  • quote:

rezaletla win 8.1 hdd leride gebertiyor resmen..

Doğru. Acer bilgisayarımda da bu problem var. Harddisk sürekli %100 ve dar boğaz yapıyor. 8.1 kurduğuma inanılmaz pişmanım ve bu kadar basit sorun yüzünden bana göre Vista'dan bile daha rezil bir işletim sistemi.
  • ''Başlat yokmuş çok karışıkmış'' Oradan bir start is back yükleyecek veya başlatlı bir tema yükleyecek kadar bilgisi olmayan adam, sana bir win Xp bile çok gelir.
    Arkadaşlar cidden geçin 8.1e. Yalnız şu dediğimi unutmayın. Bazı pc ler donanımsal nedenlerden dolayı oyun oynarken win 7 ile daha uyumlu çalışıyor. Bu yüzden çift işletim sistemi kurup öyle deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.