Şimdi Ara

Xp Ve Vistada PC açılırken Donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xp veya Vista da ikisindede aynı sorun ikisinide denedim çözüm bulamadım baya zamandır var bu olay çözemedim aslında önemli değil belki ama can sıkıyor.

bilgisayarı yeniden başlatırken pc de bir sorun yok yeniden güzelce başlıyor ama bilgisayar kapalı mesela ilk defa açıyorum. ozaman vista açılırken ekra bozuluyor ve yeniden başlıyor otomatikman sonra açılıyor 2. defasında bilgisayarda yeniden başlat yapınca bir problem yok ama bilgisayarı kapattık düğmeye bastık ozaman ilk açılışta kilitlenip yeniden başlıyor sonra düzgünce başlıyor. vistada hata olarak ekran kartını gösteriyor.
    ama o ekran kartı ile şu an bu halde crysis warhead oyununu bitirdim normal ayarlarda kasmadan düzgünce oynadım. hata ile karşılaşmadım. vistada arada bazen ekran kartı sürücüsü çalışmayı durdurdu ve bu durumdan başarıyla kurtuldu diyor ekran kartını tekrar çalıştırıyor.

xp de ise yine aynı ilk defa açılırken kilitlenior ama vista gibi resetlemiyor. ben yeniden başlatınca düzeliyor.

pc özellikleri

gigabyte P35 DS3-L anakart
    E2160 1,8 İşlemci
    Saphirre ATİ HD 3650 256 MB Ekran kartı
    500 GB seagete HDD
    Ekran kartından Tutunda Bütün Driverlar Drectx falan herşey Güncel Arkadaşlar Bütün güncelleştirmeler de yüklüdür
    INCA IL-920 20,1 LCD DVI
    RAİDMAX SAGİTTA 2 Kasa -SUPPLY 430w kasanın kendisi ile gelen

hata kodlarınıda bulup yazabilirim arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mprist -- 18 Ekim 2008; 14:05:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.