Şimdi Ara

Xp Wireless Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Universite ogrencisiyim studyo dairelerde kaliyorum. Tum katlarda wireless modemler var bilirsiniz. Bunlarda danismadan sadece giris adi degistirilip sifre ayni kalarak tek kullanimlik sifre ve giris adlari veriliyor. Dun sorunsuz baglandim fakat su an internet bagli gozukuyor ama internet yok yani hicbir sayfaya giremiyorum. Bilen arkadaslarin yardimci olursa sevinirim.
    Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Almış olduğunuz herhangi bir hata var mı? Diğer kişiler sıkıntısız girebiliyor mu nete?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Almış olduğunuz herhangi bir hata var mı? Diğer kişiler sıkıntısız girebiliyor mu nete?

Evet hocam giriliyor bizde sikinti var sadece.

• Diger giren kisiler tarayici icin proxy kullaniyorlarmi? Ya da sizde pc de daha onceden kalma bir proxy var mi? Bunu kontrol edin. Ie tarayicinizi acin internet seceneklerinden proxy bolumunden bakin. Port ve porxy degerleri varsa devre disi birakin. Yoksa ve halen girmiyorsa o zamam giren kisilerden ya da danismadan proxy var mi diye sorun. Saygilar

• dns yi elle ayarla ip yi kendin yaz oto moddanda çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Evet hocam giriliyor bizde sikinti var sadece.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.