Şimdi Ara

XP Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    XP de bazi dosyalarim d surucusunde sistem dosyalarim c surucusunde bulunuyordu. D deki bazi dosyalar silindi. Daha sonra tarihi geri alarak bir hafta oncesine geri dondum.Klasorler geri geldi ancak icleri bosdu. Diger tarafdan passwordum degisti.Domainde olmama ragmen.Ekran ayarlarim ve diger desktop ayarlarim degismedi.Bunun bilgisayar kurulunca lokelde idi daha sonra domain e gecdi etkisi olabilir mi
    Tesekkurler.

• Geri getirmeyi hdd backup olarak düşünmeyin geri getirme işlemi sadece sistem dosyaları için geçerli bir şeydir.diğer işlemler yaptığı son işlmelerin loglarına göre klasör yaratır ama içine dolduramaz. öyle bir şey olsa. şu anda hdd nin 40 gb ise 20 si doluysa 17gb da bir yere kopya atması lazım böyle bir şey olmadığına göre yaptığın işlem sonucunda sadece sistem ayarların ve dosyaların değişmiştir.
    buda 1 hafta önceki ayarlarına döner ve sistemin karıştırırsın.Çünkü yeni kurduğun dosyaların eskisi gelir (sistemin)buda bazı programlarda soruna yer açabilir.
    local ve domain den kastını anlamadım
  • Şirketde Active directory kurdum. Daha sonra computerleri domain'e Network İdentificationdan tanıttım.Yani user name, password ve damain name geldi.Bu i sistem değişikliği XP de geri almayı engeller mi?

Teşekkürler.
  • 1.hafta içerisinde şifreni değiştirmedi isen herhangi bir değişiklik yapmaz.Ayarlarla oynamaz 1 hafta önce neyse o gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.