Şimdi Ara

xp'ye geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 7den xp'ye geçiş yapmak istiyorum oyun için bilgisayarım çoğu oyunda kasıyor.Siz nedersiniz arkadaşlar geçsem mi xp ye fikirlerinizi bekliyorum.

• Özellikler düşükse geçin.
  • özelliklerim şu şekilde 2 gb ram 2.1 amd semprom işlemci 880 mb ekran kartı
  • Bu özelliklerde Windows 7 normal çalışmalı ancak işin içine oyun giriyorsa işler değişebilir.Vaktiniz varsa deneyin derim.
  • Ben bilgisayar kullanmaya başladığımdan beri win 7 kullanıyorum.XP ye geçince yapabilirmiyim bilmiyorum o yüzden bu konuyu açtım önerin için cevabın için teşekkürler.
  • Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ask__er

Rica ederim.

Dostum bende xp'den 7'ye geçsem nasıl olur diye bir soru sorabilir miyim ? Bu sistem için en iyisi xp gibi görünüyor. Herhangi bir sorunum da yok fantazi aramaya gerek yok sanırım.

Ram 1 gb
    Ekran kartı 128 mb
    İşlemci Core Duo 1.8

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkinize de Windows XP kullanmayı öneriyorum. Görüntüye önem vermeyin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Rica ederim.

Dostum bende xp'den 7'ye geçsem nasıl olur diye bir soru sorabilir miyim ? Bu sistem için en iyisi xp gibi görünüyor. Herhangi bir sorunum da yok fantazi aramaya gerek yok sanırım.

Ram 1 gb
    Ekran kartı 128 mb
    İşlemci Core Duo 1.8

Benzer özelliklerde Windows XP ve 7 'yi denedim.Kesnlikle bu özellikler Windows 7 için güzel değil.@Huseyinn31

Bence Windows XP'nin görselliği daha güzel.@Forum Arabirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Rica ederim.

Ram 1 gb
    Ekran kartı 128 mb
    İşlemci Core Duo 1.8

Benzer özelliklerde Windows XP ve 7 'yi denedim.Kesnlikle bu özellikler Windows 7 için güzel değil.@Huseyinn31

Bence Windows XP'nin görselliği daha güzel.@Forum Arabirim

+1

• Desteğin bittiğine bakmadan xp kurun ben yıllar boyu xp yi hiç update yapmadan kaspersky programıyla kullandım hiçte bir güvenlik sorunu olmadı ayrıca temmuz ayına kadar xp ye ufak tefek updateler geliyor hala.
  • Bugün itibariyle bende xp ye geçmiş bulunmaktayım makinede performansta artış oldu birde zune desktop theme i özlemişim eski günlere gittim :)
  • arkadaşlar benim bilgisayarımda win7 home basic kurulu diskler c-e-f olmak uzere 3 bolumde c de windows kurulu ben win xp cd sini takıp formata basladım c yi silip yeniden olusturdum ve c ye kurmaya basladım xp yi kur tamamlandı bilgisayar kendine restart attı her hangi bi tuşa bas ekranı geldi ama basmadım (basarsam yeniden yukleme ekranına gelir en bastan baslarım yani) daha sonra win 7 ekranı geldi ileti şuydu BİLGİSAYARINIZ DUZGUN KAPANAMADI VS... SEÇENEKLER GÜVENLİ MOD - AĞ İLE GÜVENLİ MOD - NORMAL OLARAK BAŞLAT yani sizin anlayacağınız bilgisayarımda hala win 7 yuklu ve kuruluma devam edemiyorum ne yapmam gerekli ???
  • sezgin1101 S kullanıcısına yanıt
    Normal olarak başlatı seçin.Eğer bu durumda Windows 7 açılıyorsa diskleri biçimlendirip temiz bir kurulum yapın(Rufus öneririm).
  • bilgisayarının sistem özelliklerine bağlı kasalar ayapabılır pcnin rami 1 gb altı vs ise xp vakıtr kaybetmeden geç 1 gb ve üstü win 7 destekler ama 32 bit vs. eger 64 bit ise win 7 performans olarak 2 gb vs olması ıyıdır....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.